To περίεργο τελετουργικό της Victoria Beckham πριν από κάθε fashion show

Γωγώ Φούντα
To περίεργο τελετουργικό της Victoria Beckham πριν από κάθε fashion show

Τι κάνει για να έχει καλή τύχη η star;

Η Victoria Beckham είναι ένα κορίτσι, όχι γυναίκα γιατί στην καρδιά μας είναι πάντα κορίτσι, με πολλά ταλέντα και ιδιότητες! Όπως είναι φυσικό λοιπόν, μία τόσο πολυτάλαντη και δραστήρια προσωπικότητα, δεν θα μπορούσε από τι να έχει τις δικές της παραξενιές και φυσικά τα δικά της μυστικά επιτυχίας.

Η διάσημη fashion designer λοιπόν, μίλησε πρόσφατα σχετικά με κάποιες εμμονές που έχει και κυρίως για το πόσο προληπτική είναι, κάτι που φυσικά επηρεάζει και την καθημερινότητά της. «Αν σας έλεγα για τις δικές μου τελετουργίες πριν από κάθε fashion show, είμαι σίγουρη ότι θα σας φαίνονταν πολύ παράξενες και αλλόκοτες. Κουβαλάω παντού μαζί μου τις πολύτιμες πέτρες μου, οι οποίες θεωρώ ότι εκπέμπουν θετική ενέργεια και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Σχετικά με τα υπόλοιπα, όποτε βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη, μένω πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο και φυσικά στο ίδιο δωμάτιο, ενώ πάντα αποφεύγω να περνάω κάτω από σκάλες», εξομολογείται.

H αλήθεια είναι, ότι όταν είσαι super πετυχημένος και διάσημος, πάντα θα έχεις κάποια παραξενιά ή κάποια εμμονή. Τουλάχιστον στη Victoria, αποδίδει γιατί πολύ απλά τα έχει όλα! Κι επειδή είναι αγαπημένη, της ευχόμαστε να μην αλλάξει απολύτως τίποτα στην υπέροχη ζωή της!

Να σκάσουν οι εχθροί!

Διαβάστε ακόμη:

Η βασίλισσα του πάγου... λύγισε: Για ποιο λόγο η Gwyneth Paltrow ξέσπασε σε γοερό κλάμα;

Ποια διάσημη κόρη κοιμάται αγκαλιά με... 10 φίδια (!) στο κρεβάτι της;