Σπαράζει η καρδιά μας! Η Megan Fox δουλεύει μόλις... 20 μέρες το χρόνο. Μαντεύετε γιατί;

Γωγώ Φούντα
Σπαράζει η καρδιά μας! Η Megan Fox δουλεύει μόλις... 20 μέρες το χρόνο. Μαντεύετε γιατί;

Μegan μου να σου κάνουμε ένα μασάζ να ηρεμήσεις κάπως

Μήπως είστε από εκείνους που η φράση 20 μέρες διακοπές σας φαίνεται σαν ένα, καλόγουστο μεν, αστείο δε; Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε, ότι είναι και μία κυρία κάπου στο Hollywood, η οποία όχι μόνο δεν κάνει 20 μέρες διακοπές το χρόνο, αλλά μπορούμε να πούμε ότι συνολικά δουλεύει περίπου τόσες!

Η Megan Fox λοιπόν, δήλωσε δίχως φόβο και πάθος, και αναρωτιόμαστε γιατί, ότι προσπαθεί να δουλεύει συνολικά 10-20 μέρες το χρόνο, και μόνο στο Los Angeles, ή έστω κοντά σε αυτό, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο με τους 2 της γιους. Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει, ότι θα προτιμούσε να μη δούλευε καθόλου, αν φυσικά δεν έπρεπε να βγάλει το ψωμάκι της προκειμένου να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές μέλλον στα παιδιά της.

Εμείς έχουμε να της προτείνουμε, ότι αφενός η υποκριτική της δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν, και πως ακόμη και η εντυπωσιακή της εμφάνιση, αν συνεχίσει να κάνει την μία πλαστική μετά την άλλη, θα αρχίσει να ξενερώνει μέχρι και τους άντρες. Οπότε, μπορεί να είναι απλά μία σέξι μαμά, και να ανοίξει ένα μαγαζί. Ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία!

Διαβάστε ακόμη:

Μαθήματα από την ειδική! Η Kim Kardashian μας μαθαίνει πώς να βγάζουμε τις τέλειες selfies

«Μαλλί με μαλλί» πιάστηκαν Kate Moss και Lindsay Lohan