Με την πιτζάμα στην παραλία! Μα, πού πήγε το στιλ του super model;

Με την πιτζάμα στην παραλία! Μα, πού πήγε το στιλ του super model;
Το αγαπημένο μοντέλο των 90s σε μια άτυχη (στιλιστικά) στιγμή

Μούσα σχεδιαστών μόδας, αμέτρητες φορές εξώφυλλο στα διασημότερα περιοδικά μόδας του κόσμου, πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικές καμπάνιες και πάνω από όλα fashion icon, η Kate Moss τόλμησε μία εμφάνιση που χρειάζεται θάρρος!

To super model από την Αγγλία, που κυριάρχησε στις πασαρέλες από τη δεκαετία του '90 βρίσκεται -όπως σχεδόν κάθε καλοκαίρι- στην ηλιόλουστη Ibiza της Ισπανίας για ολιγοήμερες διακοπές. Παρέα της έχει και την καλή της φίλη, επίσης super model, Naomi Campbell, όπου μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του διάσημου τουριστικού θερέτρου.

Χτες, όμως, η 44χρονη Moss εμφανίστηκε στην παραλία Cala Bassa μόνη της... και με την πιτζάμα της! Πάνω από το μπικίνι της η star επέλεξε να "σκεπαστεί" με ένα σατέν τοπ που έμοιαζε με το πάνω μέρος πιτζάμας και μάλιστα ιδιαίτερα συντηρητικής.Το κομμάτι αυτό είναι μια δημιουργία από τη συλλογή της ίδιας, που σχεδίασε αποκλειστικά για την αγγλική εταιρεία Topshop. Eπειδή την Kate Moss την αγαπάμε και θεωρούμε το στιλ της αξεπέραστο δεν θα σχολιάσουμε περισσότερο αυτή την εμφάνιση! Συμβαίνει και στα in fashion κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη:

Έγινε λάθος! Με τέτοιους κοιλιακούς απορούμε πως τον χώρισε η πρώην του & διάσημο μοντέλο

O Χάρι μιλά πρώτη φορά για το χαμό της Νταϊάνα