Έτσι μας αρέσει η Βίκυ Καγιά (φωτό)

Έτσι μας αρέσει η Βίκυ Καγιά (φωτό)

Γιατί την ξεχωρίζουμε από το πλήθος διασήμων;

Βίκυ Καγιά. Ναι, την ξεχωρίζουμε από το πλήθος διασήμων. Οι λόγοι; Μπορεί να είναι super διάσημη, όμορφη και πολύ πετυχημένη, εκείνη όμως συνεχίζει και είναι προσιτή και γλυκιά. Φίλη μου που δουλεύει στα Fresh (τη γνωστή pastry αλυσίδα, η οποία και ανήκει στο σύντροφο της Καγιά, Ηλία Κρασσά) μου έχει πει ότι είναι από τους πιο θετικούς ανθρώπους. Μπαίνει μέσα στο κατάστημα και μιλάει στους υπαλλήλους με τρομερό ενδιαφέρον και γλυκύτητα.

Εκτός όμως από την συμπεριφορά της, αυτό που μας αρέσει πολύ στη Βίκυ είναι η εικόνα της. Οι περισσότερες κυρίες της ελληνικής showbiz διψάνε για προβολή και δε βγαίνουν έξω από το σπίτι τους αν δεν έχουν βάλει make up και χίλια δυο άλλα προιόντα πάνω τους. Η Βίκυ αντιθέτως, δε διστάζει να φωτογραφίζεται τελείως αμακιγιάριστη και να δημοσιεύει αυτές τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μας αρέσει, λοιπόν, γιατί είναι cool, έχει αυτοπεποίθηση, αγαπά τον εαυτό της όπως είναι και κυρίως γιατί λέει ναι στο φυσικό look. Μέσα σε όλα αυτά τα κακά πρότυπα της showbiz, η Βίκυ λέει ναι στο natural και εμείς την επιβραβεύουμε. Δείτε στην παραπάνω gallery τη φωτογραφία που πόσταρε χθες! Κούκλα ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Εύγε!!

Διαβάστε ακόμα

«Το» κορμί: Δείτε την κόρη της Μπαλατσινού, Αμαλία, με μπικίνι!