Σωκράτης και modeling: Ποιο supermodel πορεύεται με τα λόγια του Έλληνα φιλοσόφου;

Γωγώ Φούντα
Σωκράτης και modeling: Ποιο supermodel πορεύεται με τα λόγια του Έλληνα φιλοσόφου;

Μόνο μην της πέσει βαριά η τόση περισυλλογή

Tι χρειάζεται να έχει κανείς προκειμένου να αγγίζει την τελειότητα; Ομορφιά; Ταλέντο; Επιτυχία; Φυσικά όλα αυτά, αλλά χωρίς το μυαλό και τη σοφία δεν πας πουθενά! Και ποια διάσημη κυρία του modeling τα έχει όλα αυτά και με το παραπάνω; Για να μην αναρωτιέστε και σκοτίζετε τα κεφαλάκια σας, σας ενημερώνουμε ότι είναι η Miranda Kerr.

Το διάσημο supermodel λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει, με άκρως καλοκαιρινή και αέρινη ενδυμασία, να αγναντεύει τη θάλασσα ενώ κάτω από την υπέροχη αυτή εικόνα, της οποίας η τοποθεσία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, έγραψε κάποια λόγια του Σωκράτη: «Η σοφία ξεκινά με την αναζήτηση».

Προφανώς η Miranda μέσα στο σέξι της μπικίνι, είχε διάθεση για φιλοσοφία, και προφανώς μελετά το Σωκράτη. Προτιμάμε βέβαια να πιστέψουμε την εκδοχή, ότι απλά άκουσε κάποια στιγμή τα συγκεκριμένα λόγια, και είπε να τα παραθέσει, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ανάμεσα στις φωτογραφίσεις και τις επιδείξεις, βρίσκει χρόνο, και όρεξη, να μελετά έργα αρχαίων φιλοσόφων.

Κατά τ' άλλα, όπως όλα δείχνουν, η Κerr στο ταξίδι της αυτό, μάλλον συνοδευόταν από το νέο, φημολογούμενο εραστή της, James Packer, μιας και την προηγούμενη μέρα, είχε ποστάρει μία φωτογραφία μέσα από ένα γιοτ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε αυτόν. Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας βέβαια, το παίζει σε διπλό ταμπλό, μιας και την μία μέρα κάνει κρουαζιέρα με την Miranda, στην Κύπρο αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, και την άλλη διακοπάρει με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα 3 τους παιδιά.

Λέτε η Miranda να βρει το δάσκαλό της από τον ασχημούτσικο κύριο Packer; Σε κάθε περίπτωση βέβαια, θα μπορεί να καταφεύγει στα αγαπημένα της αναγνώσματα για να διευρύνει και τους ορίζοντές της. Επόμενος στόχος, η Πολιτεία του Πλάτωνα.

Διαβάστε ακόμη:

Άβα Γαλανοπούλου: Πώς έχασε 15 ολόκληρα κιλά;

Με την πιτζάμα στην παραλία! Μα, πού πήγε το στιλ του super model;