Ο Prince Harry δεν θα είναι τόσο κύριος στον γαμήλιο λόγο του

Ο Prince Harry δεν θα είναι τόσο κύριος στον γαμήλιο λόγο του

Ο μικρός αδερφός του πρίγκιπα William δεν πρόκειται να αφήσει έτσι ήσυχο τον μέλλοντα γαμπρό στην γαμήλια δεξίωση.

Ο πρίγκιπας Harry είναι γνωστός για τον ατίθασο χαρακτήρα του και την αντισυμβατικότητα που τον χαρακτηρίζει, παρά την γαλαζοαίματη καταγωγή του και τους κανόνες που αυτή του επιβάλει.

Πως θα μπορούσε λοιπόν να ακολουθήσει το τυπικό savoir vivre και τους καλούς τρόπους των ανακτόρων, στη μεγάλη μέρα του γάμου του αγαπημένου του αδερφού; Φυσικά και δεν θα μπορούσε και γι' αυτό επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις για την ώρα που θα πρέπει να σηκωθεί όρθιος στο γαμήλιο τραπέζι, να χτυπήσει ελαφρά το ποτήρι της σαμπάνιας και να βγάλει τον λόγο του προς το νιόπαντρο ζευγάρι.

Ο ίδιος, σε ομιλία που είχε με δημοσιογράφο του BBC, είπε: «Θα είμαι εγώ και άλλοι δύο φίλοι, δικοί μου και του William, και έχουμε σκοπό να τον κάνουμε να νιώσει ντροπιασμένος αρκετές φορές. Να χάσει λίγα μαλλιά.» Οι άλλοι δύο φίλοι που αναφέρει είναι μάλλον ο Thomas van Straubenzee και ο James Meade, κολλητοί του William από το σχολείο –και όλοι ξέρετε πως είναι οι αντροπαρέες που έχουν τόσα χρόνια φιλίας πίσω τους.

Ο Harry δήλωσε επίσης πως είναι τρομερά ενθουσιασμένος για τον γάμο του αδερφού του και δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στο Λονδίνο από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις ανάγκες τις φιλανθρωπικής-εκπαιδευτικής κίνησης Walking with the Wounded, να φορέσει την επίσημη στολή και να συνοδέψει τον αδερφό του στην εκκλησία.

Όσο για το πόσο μεγάλες προεκτάσεις έχει πάρει το όλο γεγονός και την σημασία που έχει για τον κόσμο της Αγγλίας, και όχι μόνο, ο Harry είπε: «Είναι μια αρκετά μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω πως αν ο William μπορούσε να κάνει ότι ήθελε, θα προτιμούσε να κάνει έναν μικρό γάμο, μόνο με τους στενούς, αγαπημένους του φίλους. Αλλά ξέρετε, είμαστε αυτοί που είμαστε, και η θέση μας, όπως και ο ρόλος που πρέπει να παίζουμε, έρχονται μαζί με αυτή την ευθύνη.»