Το παλάτι του Buckingham είναι έξαλλο με την Pippa: «Ευχόμαστε όλοι να σκάσει επιτέλους»

Γωγώ Φούντα
Το παλάτι του Buckingham είναι έξαλλο με την Pippa: «Ευχόμαστε όλοι να σκάσει επιτέλους»

Μετά τα οπίσθια της Kate οι κοτσάνες της Pippa προκαλούν εγεκφαλικά στην Ελισάβετ! Αυτές οι αδερφές έχουν βαλθεί να την ξεκάνουν

Είναι γνωστό πια το σενάριο, που θέλει τα αδέρφια των πλούσιων, διάσημων και ταλαντούχων, να κινούν γη και ουρανό προκειμένου να αποκτήσουν κι εκείνα αντίστοιχη λάμψη, φήμη και φυσικά καριέρα. Τρανό παράδειγμα φυσικά, η αδερφή της Beyonce, Solange, την οποία και καλά δε λες, και η οποία έχει βάλει σκοπό ζωή, να γίνει Beyonce στη θέση της Beyonce.

Αν νομίζατε όμως ότι η Solange είναι η μοναδική ζηλιάρα αδερφή, κάνετε μεγάλο λάθος μιας και υπάρχει ακόμα μία η οποία όχι μόνο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της αδερφής της για να κάνει καριέρα, οπουδήποτε, αλλά έχει καταφέρει με τις βλακείες της να κάνει έξω φρενών ένα ολόκληρο παλάτι.

Αναφερόμαστε-φυσικά-στην Pippa Middleton, και στην πρόσφατη συνέντευξή της στον Matt Lauer, τώρα ως τι δίνει συνεντεύξεις δεν το γνωρίζουμε, η οποία μπορεί αν ξεκίνησε ως μία χαλαρή κουβεντούλα, αλλά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την Pippa να πετάει το ένα τούβλο μετά το άλλο, είναι και απονήρευτο παιδί, και το παλάτι του Buckingham να γίνεται έξω φρενών. Άτομο από το περιβάλλον της βασίλισσας Ελισάβετ είπε: «Το παλάτι είναι έξαλλο με την Pippa και απλά όλοι εύχονται να το βουλώσει επιτέλους. Είναι προφανές ότι θέλει να καθιερωθεί στα πράγματα και να βγει από τη σκιά της αδερφής της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει τη θέση της. Βέβαια η Kate και ο William τη στηρίζουν, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για τη βασίλισσα».

Pippa μου γλυκιά και αλαφροΐσκιωτη, το νου σου γιατί η Ελισάβετ δεν αστειεύεται.

Διαβάστε ακόμη:

H Δούκισσα της γκριμάτσας! Τί βλέπει η Kate Middleton και κάνει φατσούλες;

Τέλειο ξεκατίνιασμα: Έξι μέρες μετά τον αρραβώνα της πρώην, εκείνος έκανε πρόταση γάμου