Η Zoe Saldana μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper

Η Zoe Saldana μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper

Δείτε τι είπε για εκείνον στην συνέντευξή της

Δεν είναι εύκολο να μιλάς για έναν χωρισμό, ειδικά όταν η σχέση εκείνη είχε γίνει πρωτοσέλιδο και hot θέμα συζήτησης του Hollywood καθόλη τη διάρκειά της. Φαίνεται όμως πως η Zoe Saldana είναι πλέον σε μια εντελώς νέα (και ωραία) φάση της ζωής της, μίλια μακριά από τον πρώην της, Bradley Cooper και την σύντομη σχέση που είχαν πίσω στο 2012, και φουλ ερωτευμένη με τον Ιταλό σύζυγό της.

zoe-saldana-fashion-magazine-aug-2014-cover-400x470

Μιλώντας σε μεγάλο περιοδικό του Καναδά, στο οποίο πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο, η 36χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το διάστημα που πέρασε μόνη της μετά τον χωρισμό της με τον Cooper αλλά και για την ευτυχία που έχει βρει μέσα στον γάμο της.

«Ήμουν σε θέση να κάνω πράγματα που δεν θα τα έκανα αν ήμουν σε σχέση. Αν και ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα, ήταν όμορφο. Όταν έπαψα να φοβάμαι να είμαι μόνη μου. Ήταν σκέτη ευτυχία. Τότε γνώρισα το σύντροφό μου, όταν βρισκόμουν σε μια πραγματικά όμορφη περίοδο της ζωής μου. Ήταν σαν να βρήκα όλες τις απαντήσεις μαζί του, όχι σε αυτον. Είχα μάθει να βρίσκω τις απαντήσεις μόνη μου.».

Η Saldana παντρεύτηκε τον Ιταλό καλλιτέχνη Marco Perego το 2013 και έκτοτε φαίνεται πραγματικά πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο στον συναισθηματικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό.