Το κακόγουστο αστείο μεγάλου star για το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines

Το κακόγουστο αστείο μεγάλου star για το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines

Η αντίδραση του κόσμου και η συγνώμη του

Ο Jason Biggs φαίνεται πως δεν σοκαρίστηκε με την είδηση ότι άλλο ένα Boeing της Malaysia Airlines έπεσε με αποτέλεσμα να χαθούν 298 επιβάτες και είχε την διάθεση να αστειευτεί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λίγες ώρες μετά την μοιραία ανακοίνωση ο ηθοποιός έγραψε: "Μήπως θέλει κάποιος να αγοράσει τα μιλιά μου από τη Malaysia Airlines;".

jason-biggs-rcc

Το κακόγουστο αστείο του δεν είχε αποδέκτες και πολλοί ήταν οι θαυμαστές που του απάντησαν με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο ο Jason Biggs να ζητήσει συγνώμη με την ακόλουθη ανακοίνωσή του:
"Λοιπόν, σβήνω τα προηγούμενα tweets. Κάποιοι προσβλήθηκαν και δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που προσέβαλα. Προφανώς όλο αυτό είναι μεγάλη τραγωδία, και όλοι- συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου- είμαστε στενοχωρημένοι και εξαγριωμένοι με αυτό που συνέβη. Στέλνω τις θετικές μου σκέψεις στα θύματα και στις οικογένειές τους. Y.Γ Κανείς δεν με ανάγκασε να γράψω αυτό το tweet. Απλά κατάλαβα ότι τα σχόλιά μου ίσως ήταν άκαιρα και χωρίς συναισθηματισμό. Για αυτό, απολογούμαι".