Kendall VS Kylie: Για ποιο λόγο έγιναν αντίπαλοι οι αδερφές Jenner;

Kendall VS Kylie: Για ποιο λόγο έγιναν αντίπαλοι οι αδερφές Jenner;

Φαντάζεστε τι συνέβη και ξέχασαν πως έχουν… το ίδιο αίμα;

Οι δύο μικρότερες κόρες της οικογένειας των Kardashian βρίσκονται ακόμα σε εφηβική ηλικία, γεγονός που θα δικαιολογούσε κάπως πιο εύκολα τις εντάσεις μεταξύ τους. Και ενώ τις τελευταίες μέρες, όντως συνηθίζουν να... βρίζονται μεταξύ τους, μέσω των λογαριασμών τους στα social media, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια διαμάχη, αφού οι δύο αδερφές απλά συμμετείχαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση και βρέθηκαν να παίζουν σε αντίπαλες ομάδες kickball.


Συγκεκριμένα, τα δύο... στερνοπούλια της διάσημης οικογένειας βρέθηκαν το Σάββατο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Glendale, όπου διεξήχθη μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Chris Brown, ο οποίος ευτυχώς, κάποιες φορές μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του. Μάλιστα, όλες οι εισπράξεις από τον αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, Symphonic Love και Best Buddies.


Οι δυο αδερφές κατέφθασαν στο αθλητικό κέντρο άκρως εντυπωσιακές, ενώ, παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή επέλεξε να ντυθεί πιο απλά, η Kylie φόρεσε ένα καυτό σορτς και ψηλοτάκουνες μπότες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η 18χρονη Kendall πήρε μέρος στην ομάδα του Chris Brown, ενώ η αδερφή της βρέθηκε στο αντίπαλον δέος, με αρχηγό τον Quincy Kick'n. Ύστερα από το τέλος του αγώνα, οι δύο στάρλετ παρακολούθησαν και την υπόλοιπη αθλητική εκδήλωση, ενώ παράλληλα ενημέρωναν ακατάπαυστα τους λογαριασμούς σε Instagram και Twitter, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη:

O μπαμπάς & η μαμά! Ποιος διάσημος ηθοποιός τύπωσε σε T-shirt τη ζωγραφιά της κόρης του;

Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν... κρατιέται; Δείτε τους σε στιγμές πάθους στη θάλασσα