«H Charlize ήταν πολύ κακιά μαζί μου»! Ποια συνάδελφο τρομοκράτησε η διάσημη ηθοποιός;

Γωγώ Φούντα
«H Charlize ήταν πολύ κακιά μαζί μου»! Ποια συνάδελφο τρομοκράτησε η διάσημη ηθοποιός;

Kαλά και για ύπαρξη όλο γλύκα δεν την είχαμε

Δεν ξέρουμε εσείς τι άποψη έχετε για τη Charlize Theron, αλλά έχουμε μία αμυδρή εντύπωση, ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του μέθυσου πατέρα της από την ίδια της την μητέρα; Είναι οι ρόλοι και το γενικότερο attitude της; Είναι οι επιλογές της στους άντρες; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι η Charlize δεν είναι ούτε γατούλα, ούτε γλυκούλα ούτε και το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Οπότε δεν μας έκαναν και ιδιαίτερη εντύπωση, οι δηλώσεις της Tia Mowry η οποία έχει υπάρξει παιδί-θαύμα, πάντα μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Tamera, κάτι σαν τις Olsen ένα πράγμα, σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή της με τη Charlize και την... όχι και τόσο ευγενική στάση της όμορφης star.

«Τη χαιρέτησα και εκείνη γύρισε, με κοίταξε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και είπε απλά ένα: Ω Θεέ μου», είπε η Tia η οποία όπως δήλωσε στη συνέχεια, ξέρει πολύ καλά πως είναι να είσαι ανάμεσα σε stars και πως λυπάται που θα απογοητεύσει τους θαυμαστές της αλλά η Charlize είναι πάρα πολύ κακιά.

Ας προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε τη Charlize. Υπάρχει μία περίπτωση να εντυπωσιάστηκε πολύ από την εμφάνιση της Tia και να επικαλέστηκε τα Θεία! Επίσης, μπορεί να μιλούσε με το Sean στο τηλέφωνο φορώντας handsfree, να της είπε εκείνος ότι έφτιαξε πατάτες τηγανητές, ενώ η Charize κάνει διατροφή, και εκείνη να μην άντεξε και να έβαλε τις φωνές! Ή μπορεί απλά να είναι πολύ ψωνισμένη και να έχει πλήρη συνείδηση της ομορφιάς και του star quality της. Εδώ έχουν άλλες κι άλλες υφάκι, η Charlize;

Τελοσπάντων κλείνουμε και περιμένουμε τις απόψεις σας για το καυτό αυτό θέμα!

Διαβάστε ακόμη:

Μετά τη Βίκυ Καγιά κι άλλος γάμος-έκπληξη για πολύ αγαπημένη ηθοποιό! (φωτο)

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο και η νυφική ανθοδέσμη!