Ποια πασίγνωστη σταρ μας δείχνει για ακόμη μια φορά τους απίθανους κοιλιακούς της;

Ποια πασίγνωστη σταρ μας δείχνει για ακόμη μια φορά τους απίθανους κοιλιακούς της;

Και αυτή τη φορά, όχι στην παραλία

Μπορεί να έχει συνήθεια να κάνει συχνές εμφανίσεις στις παραλίες ανά τον κόσμο δείχνοντάς μας το υπέροχο κορμί της, πολλές φορές στο πλευρό του συντρόφου της Christiano Ronaldo, όμως αυτή τη φορά η Irina Shayk επέλεξε να τραβήξει όλα τα βλέμματα με έναν πιο... περίτεχνο τρόπο, σηκώνοντας μόνο για λίγο το μπλουζάκι της.


Το διάσημο μοντέλο έκανε την Παρασκευή την βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης και καθώς περπατούσε μιλώντας στο κινητό της, δεν παρέλειψε να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά μια μικρή θέα από την καλογυμνασμένη κοιλιά της, σηκώνοντας αυθόρμητα την μπλούζα της.


Η 29χρονη Irina, που φέτος κάνει και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, παρόλο το απλό της ντύσιμο παρέμενε εντυπωσιακή, ενώ τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα, αποπνέοντας ακόμα μια αίσθηση καλοκαιριού και θάλασσας. Αν λάβουμε υπόψη μας πόσο αρέσει η θάλασσα και ο ήλιος στο διάσημο ζευγάρι, μάλλον οι διακοπές τους δεν τελείωσαν εδώ. Σίγουρα θα έχουμε πολλές φορές ακόμα την ευκαιρία να δούμε αυτό το αψεγάδιαστο κορμί να... λιάζεται και εμείς... να σκάμε!

Διαβάστε ακόμη:

Britney Spears: Είδε κι απόειδε και αποφάσισε να αδυνατίσει με ακραίες μεθόδους

To πιο λαχταριστό σάντουιτς με σπιτική τονοσαλάτα