Ποια πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξισμού;

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξισμού;

Η όμορφη πρωταγωνίστρια μιλάει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της

Στην Observer μίλησε η γνωστή ηθοποιός, για την μητρότητα, το σήριαλ όπου πρωταγωνιστεί αλλά και τον σεξισμό, του οποίου παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα, στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Christina Hendricks, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Mad Men, ως σέξι γραμματέα, Joan. Η Hendricks στη συνέντευξη δήλωσε ότι έχει αποφασίσει από κοινού, με τον σύζυγό της, Geoffrey Arend, να μην κάνουν παιδιά. «Τα παιδιά θέλουν πολλή δουλειά. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά. Και καταλαβαίνω και αυτούς που με ευχαριστούν που μιλάω ανοιχτά για το θέμα, και μου εξηγούν ότι η οικογένειά τους δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο δεν θέλουν να κάνουν παιδιά».

hendricks mesa

Στην ίδια συνέντευξη, η όμορφη κοκκινομάλλα μίλησε και για το τέλος του Mad Men, μετά από επτά χρόνια. Μετά το τελευταίο γύρισμα, όπως εξήγησε, «Καθίσαμε όλοι στο στούντιο. Δεν θέλαμε να φύγουμε», ενώ παραδέχτηκε ότι οι άνθρωποι του πρακτορείου της, αρχικά, δεν ήθελαν η Hendricks να δεχτεί τον ρόλο της γραμματέα της σειράς, αφού εκτιμούσαν ότι δεν θα πήγαινε καλά. «Μου έλεγαν ότι δεν θα πήγαινε πουθενά. Ότι ήθελαν να τους βγάλω λεφτά και ότι δεν θα τα κατάφερνα με το Mad Men. Στο τέλος, με απέλυσαν», είπε.

Η Hendricks, τέλος, μίλησε και για τον σεξισμό που υπάρχει και στο Hollywood, και τον τρόπο που η ίδια τον έχει βιώσει- επισημαίνοντας ότι, οι φυλετικές διακρίσεις ενάντια στις γυναίκες καλά κρατούν. «Η κοινωνία μας έχει φτιάξει έτσι. Σαν γυναίκες, νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ζητάμε πράγματα. Τελευταία έχουν γίνει πολλές έρευνες σχετικά. Αν μία γυναίκα πάει στον εργοδότη της και ζητήσει αύξηση, θα την πάρει. Αλλά πάντα σκέφτεται "Μου αξίζει πραγματικά; Πρέπει να δώσω μία λίστα των λόγων που μου αξίζει". Ένας άντρας, από την άλλη, απλώς θα πάει και θα ζητήσει την αύξηση. Είναι τρομακτικό αυτό», δήλωσε.