Ποια δήλωσε: «Δεν είμαι κορίτσι που θα δείτε με την κιλότα κατεβασμένη έξω από τα clubs»;

Ποια δήλωσε: «Δεν είμαι κορίτσι που θα δείτε με την κιλότα κατεβασμένη έξω από τα clubs»;

Το πασίγνωστο μοντέλο μιλάει για τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και την στάση που κρατάει απέναντι στην καριέρα του

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ, ταυτόχρονα, δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, αλλά και στον κόσμο της μόδας, αφού υπογράφει την δική της, lingerie σειρά για τα Marks & Spencer. Ο λόγος για την Rosie Huntington- Whiteley, η οποία μίλησε στο περιοδικό Bazaar για τις φιλοδοξίες και την καριέρα της.

rhw

Η πανέμορφη 27χρονη υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα να είναι φιλόδοξη. «Είναι αστείο, γιατί έχω δώσει αρκετές συνεντεύξεις, και οι δημοσιογράφοι γράφουν για τις φιλοδοξίες μου σαν αυτές να είναι κάτι κακό. Μου έχουν δοθεί καταπληκτικές ευκαιρίες αλλά πρέπει και να είναι κανείς επικεντρωμένος στον στόχο του. Δεν πας μακριά χωρίς στόχους, κίνητρα, αφοσίωση και προσωπικές θυσίες», είπε.

Η Huntington- Whiteley συμπλήρωσε ότι βλέπει την καριέρα της πολύ σοβαρά, και γι' αυτό τον λόγο φροντίζει και η συμπεριφορά της να είναι η ανάλογη. «Προσπαθώ να συμπεριφέρομαι με τρόπο αποδεκτό. Δεν είμαι το κορίτσι που θα δείτε με την κιλότα κατεβασμένη έξω από τα clubs», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξισμού;
Tι έχουμε εδώ; Αυτή είναι η επανασύνδεση που θα ταράξει τα ήρεμα νερά της showbiz