Η Beyonce γίνεται 33! Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε για την πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη

Γωγώ Φούντα
Η Beyonce γίνεται 33! Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε για την πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη

Άντε και του χρόνου

Σήμερα η βασίλισσα κλείνει τα 33, δεν εννοούμε ούτε την Ελισάβετ, ούτε φυσικά και την Madonna, αλλά την μία και μοναδική Beyonce, και όσο θα περιμένουμε φωτογραφίες, που σίγουρα θα ανεβάσει από τους 3ήμερους εορτασμούς, μη σας πούμε και 10ήμερους, λέμε να κάνουμε μία μικρή έρευνα για τη διασημότερη και πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Αν νομίζατε λοιπόν, ότι ξέρετε τα πάντα γι' αυτή, ήρθε η ώρα να σας αιφνιδιάσουμε και να σας αποκαλύψουμε, 10 μικρά μυστικά που πιθανόν να σας έχουν ξεφύγει, εκτός φυσικά αν είστε ορκισμένοι φαν ή η... Solange! Ας πάμε λοιπόν να δούμε.

1. Έχει προσπαθήσει μάταια να... αδυνατίσει τον Jay Z! Όπως παρατηρούμε χωρίς αποτέλεσμα!

2. Ο πατέρας της την έβαζε να τρέχει 1 μίλι κάθε μέρα ενώ παράλληλα τραγουδούσε για να τη σκληραγωγήσει. Τελικά τον...απέλυσε από manager!

3. Έχασε 10 κιλά μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες με μία εξαντλητική δίαιτα χυμών για τον ρόλο της στην ταινία Dreamgirls. Όπως δήλωσε, δεν θα το έκανε ποτέ ξανά στη ζωή της.

4. Ο αριθμός 4 είναι ο τυχερός της. Εκτός από την ίδια, η μητέρα αλλά και ο σύζυγός της έχουν γεννηθεί την τέταρτη μέρα του μήνα. Επίσης, τον ίδιο αριθμό συμβολίζουν τα αρχικά του ονόματος της κόρης της Blue Ivy στα λατινικά.

5. Ο πρώην της, πριν πολλά πολλά χρόνια, Lyndall Locke την κεράτωνε ασύστολα!

6. Πριν βγει πρώτο ραντεβού με τον Jay Z μιλούσαν για περίπου ένα χρόνο από το τηλέφωνο! Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν.

7. Καταγράφει όλες της τις συνεντεύξεις προκειμένου να μην αλλοιωθούν ποτέ τα λεγόμενά της.

8. Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα ψηλοτάκουνά της! Ούτε στο... κρεβάτι!

9. Κάποτε έφυγε από φωτογράφιση όταν ο διάσημος φωτογράφος David LaChapelle της είπε να γδυθεί και να καλύψει όλο της το κορμί με μέλι. Έλα βρε Beyonce που ντράπηκες.

10. Έχει πει: «Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι πανίσχυρη, αλλά μερικές φορές μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω το πόσο μεγάλη είναι η δύναμή μου»!

Χρόνια πολλά Beyonce και του χρόνου ακόμη πιο πλούσια και πετυχημένη! Αν γίνεται...

Διαβάστε ακόμη:

Lana Del Rey: Δείτε τη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Αngelina Jolie-Brad Pitt: Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι όπως τον είχαν φανταστεί