Beyonce-JayZ: Δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις διακοπές τους στην Ιταλία!

Beyonce-JayZ: Δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις διακοπές τους στην Ιταλία!

Θα τους ζηλέψετε!

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν αυτή την περίοδο Beyonce και JayZ, μαζί με την δίχρονη κόρη τους, Blue Ivy, καθώς έχουν ένα μεγάλο διάλλειμα πέντε εβδομάδων μέχρι τη συνέχεια της περιοδείας τους «On The Run». Οι δύο σταρ βρέθηκαν για λίγο με το γιοτ τους στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Άλλωστε, φαίνεται πως αγαπούν την Γαλλοϊταλική Ριβιέρα, καθώς βρίσκονται εκεί αρκετές μέρες, με προηγούμενο σταθμό τους τη νότια Γαλλία.


Το διάσημο ζευγάρι εντόπισε ο φακός των παπαράτσι να κάνει χαλαρές βόλτες στους γραφικούς δρόμους της πόλης, πιασμένοι χέρι- χέρι και απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Ακόμα κι αν οι δυο τους απλά υποκρίνονται, το κάνουν τόσο πειστικά που παραλίγο... να ξεχάσουμε τις φήμες περί διαζυγίου και λοιπών προβλημάτων μεταξύ τους. Ίσως, η ξεγνοιασιά των διακοπών να τους έκανε να έρθουν πιο κοντά, αφού είναι μια από τις λίγες φορές το τελευταίο διάστημα που στις φωτογραφίες φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι.


Φορώντας και οι δύο τα μαγιό τους και κάτι απλό, μας έκαναν να ζηλέψουμε πολύ που το καλοκαίρι και οι διακοπές για όλους εμάς μάλλον έχουν τελειώσει, αλλά για αυτούς όχι. Η 33χρονη σταρ ωστόσο δεν έλειψε, παρά την απλότητά της, να δώσει μια νότα... γκλαμουριάς στην όλη εμφάνισή της, κοσμώντας το σώμα της με αυτοκόλλητα χρυσά τατουάζ, που την έκαναν πραγματικά να λάμπει.


Το ζευγάρι, αφού έκανε τις βόλτες του και γευμάτισε έξω επέστρεψε στο γιοτ του, όπου και διαμένει, ενώ η Βeyonce πέρασε αρκετό χρόνο με την κόρη της τραβώντας την η ίδια φωτογραφίες. Μπορεί πάνω από όλα να είναι σταρ, όμως ξέρει πολύ καλά πώς να είναι και μητέρα αλλά και σύζυγος. Ας ελπίσουμε πως αυτή η γαλήνια ηρεμία δεν προμηνύει κάτι.

Διαβάστε ακόμη:

Η τρυφερή φωτό της ημέρας: Διάσημη μαμά και κόρη κάνουν yoga στην παραλία

Ούτε πάρτι, ούτε χοροί και ποτά! Η Beyonce είναι η καλύτερη και ξέρει να γιορτάζει