Γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμη το όνομα του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμη το όνομα του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Τι συμβαίνει με το όνομα του νεογέννητου;

Έχουν περάσει οκτώ ημέρες από τότε που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και οι βασιλικοί θαυμαστές περιμένουν ακόμα ανυπόμονα την ανακοίνωση του ονόματος του μικρού αγοριού. Συγκριτικά, με τις Kate Middleton και Meghan Markle, εκείνες χρειάστηκαν περίπου δύο μέρες για να αποκαλύψουν τα ονόματα των νεογνών τους.

Μεταξύ των αγαπημένων των στοιχημάτων είναι τα ονόματα: Philip, Arthur και Oliver και είναι πιθανό ότι το ζευγάρι θα επιλέξει ένα παραδοσιακό. Εάν η Ευγενία επιλέξει να ονομάσει το μωρό της Philip, αυτό θα είναι ένα γλυκό αφιέρωμα στον παππού της, τον δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος όπως μάθαμε εχθές εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Υπάρχει όμως συγκεκριμένος λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το όνομα του μωρού της; Μάλλον όχι και φαίνεται πως είναι συνήθειο της οικογένειας γιατί και ο πρίγκιπας Ανδρέας με τη Sarah Ferguson δεν ανακοίνωσαν επίσημα το όνομα της μεγαλύτερης αδερφής της Ευγενίας, πριγκίπισσας Βεατρίκης μέχρι σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή της τον Αύγουστο του 1988.

Επίσης η Ελισάβετ και ο Φίλιππος δεν ανακοίνωσαν το όνομα του πρωτότοκου πρίγκιπα Κάρολου για ένα μήνα μέχρι τη γέννησή του τον Νοέμβριο του 1948. Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι συνήθως ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνωρίζουν για τη γέννηση ενός βασιλικού μωρού και συνήθως εγκρίνει τα ονόματα εκείνων που βρίσκονται πιο κοντά στο θρόνο.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ονομάτων μωρών, οι βασιλείς θέλουν να διατηρούν τα πράγματα παραδοσιακά και συχνά επιλέγουν ένα που αποτίει φόρο τιμής σε ένα άλλο μέλος της οικογένειας ή σε έναν παλιό πρόγονο.

Η Emily Andrews έκτοτε ανέφερε στη Mail on Sunday ότι οι περήφανοι γονείς θα επιλέξουν το μεσαίο όνομα «Stamp» για τον γιο τους, αποτίοντας φόρο τιμής στον Stamp Brooksbank, κυβερνήτη της Τράπεζας της Αγγλίας στα μέσα του 18ου αιώνα.

Περιμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση του ονόματος του μικρούλη.