Το σκίτσο της Meghan σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον Archie δίπλα της συγκινεί

Το σκίτσο της Meghan σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον Archie δίπλα της συγκινεί

Δεν έχουμε δει τίποτα πιο όμορφο.

Ήταν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, όταν ο εκπρόσωπος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry ανακοίνωσε μέσω του People πως η δούκισσα του Sussex είναι έγκυος. Ο Harry και η Meghan θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και αυτό ήταν η πιο όμορφη είδηση που ακούσαμε, μετά το γεγονός βέβαια πως η Meghan κέρδισε τη δίκη που εκκρεμούσε από το 2019 απέναντι στα βρετανικά tabloids.

Και μπορεί εχθές από το παλάτι να ανακοινώθηκε πως ο Harry και η Meghan Markle δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Αγγλία πια ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εργάζονται σε αυτή, αυτό που είδαμε λίγες στιγμές αργότερα μας έκανε να ξεχάσουμε οτιδήποτε αρνητικό ειπώθηκε για εκείνους.

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα πως δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά από συνομιλίες του δούκα με τη βασίλισσα, υπάρχει γραπτή απόφαση του πρίγκιπα που επιβεβαιώνει την παραίτησή του από τα καθήκοντά του στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι υπεύθυνος για να συνεχίσει να εργάζεται πάνω στις υποχρεώσεις που ήρθαν στη ζωή κοινωνικής προσφοράς που ζούσε».

Μπορεί πια να βλέπουμε (ελπίζουμε δηλαδή) τους Sussexes σε σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις και όχι ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως ξέρουμε πως θα είναι καλά και θα λατρεύουν αυτό που ζουν μόνοι τους. Μάλιστα σύντομα θα είναι τέσσερις στην οικογένεια αυτή, και η Autumn Ying απαθανάτισε στο χαρτί τη στιγμή αυτή με τον πιο όμορφο τρόπο.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της περιμέναμε αυτό ακριβώς το σκίτσο. Η Meghan Markle σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σε έναν δρόμο της Καλιφόρνια με φοίνικες και δίπλα της ο Harry με το πιο ανέμελο ντύσιμο ever να κρατά από το χέρι τον Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Αλήθεια, μπορείς να το φανταστείς πιο ωραίο από αυτό;

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.