Κι όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να κλέψει την παράσταση από Μeghan και Harry

Κι όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να κλέψει την παράσταση από Μeghan και Harry

Τι συμβαίνει με τη Βασίλισσα και τους Sussexes;

Όσο κι αν θέλουν όλοι να πιστεύουν πως το «διαζύγιο» της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη Μeghan και τον Harry είναι «ειρηνικό», πλανώνται οικτρά. Αυτό υποστηρίζουν τα μεγαλύτερα διεθνή Μέσα καθώς ένα γεγονός έρχεται να αποδείξει τα όσα λέγονται στους διαδρόμους και τα πηγαδάκι της βασιλικής κατοικίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό λίγες ώρες πριν την προβολή της συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Oprah.

Τι συμβαίνει όμως και η Βασίλισσα θέλει να κλέψει την παράσταση;

Η βασίλισσα Ελισάβετ -λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- δε θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Κοινοπολιτεία που είναι προγραμματισμένες για τις 8 Μαρτίου, καθώς επίσης δε θα βρεθεί ούτε και στη λειτουργία στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Για τον λόγο αυτό η Αυτού Μεγαλειότης αποφάσισε να μην είναι απούσα από τα καθήκοντά της και από την επαφή της με τον λαό σε μια τέτοια σημαντική στιγμή για το έθνος.

Έτσι -όπως ανακοινώθηκε- η Ελισάβετ αποφάσισε να απευθύνει ένα διάγγελμα στον Βρετανικό λαό το οποίο θα μεταδοθεί από το BBC One στις 7 Μαρτίου. Μάλιστα αναφέρθηκε πως δίπλα στην Βασίλισσα θα βρεθούν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Πρίγκιπας William, η Kate Middleton και η Sophie, η Κόμισσα του Βέσεξ, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν στις εκδηλώσεις για την Κοινοπολιτεία με κάθε δυνατό τρόπο . Η 94χρονη μονάρχης θα εμφανιστεί σε ένα προ-ηχογραφημένο μήνυμα από το Κάστρο του Γουίντσορ.

Η ειδική εκπομπή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας οργανώνεται καιρό τώρα ενώ η προβολή της ανακοινώθηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες. Αυτό που προκάλεσε όμως αίσθηση ήταν η μέρα και η ώρα προβολής της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το -ομολογουμένως- ιδιαίτερο αφιέρωμα θα προβληθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου - την ίδια μέρα προβολής της 90λεπτης special συνέντευξης του CBS στο οποίο η Oprah θα καθίσει απέναντι στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για μια εκ βαθέων συζήτηση. (Λόγω της διαφοράς ώρας, η συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι θα προβληθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.)

Τι θα αναφερθεί όμως στη συνέντευξη από την Meghan και τον Harry; Δες στη gallery που ακολουθεί...