Harry-Meghan Markle: Τον Μάρτιο θα γίνει κάτι που συνέβη ξανά πριν από 5 χρόνια

Harry-Meghan Markle: Τον Μάρτιο θα γίνει κάτι που συνέβη ξανά πριν από 5 χρόνια

Τι θα συμβεί σε 20 μέρες με τους Sussexes;

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle έγιναν γνωστά το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά τη δυσάρεστη εκείνη δημοσίευση για το μωράκι που έχασε τον περασμένο Ιούλιο, η εγκυμοσύνη αυτή ήρθε σαν δώρο και η χαρά μας είναι σίγουρα μεγαλύτερη από τη δική της.

Ένα #babysussex no.2 είναι «στο δρόμο» και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στοιχήματα τόσο για το φύλο του μωρού, όσο και για το όνομα εκείνου είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι. Μάλιστα υπάρχουν και πληροφορίες ήδη που κυκλοφορούν και αναφέρουν πότε είναι πιθανό να γεννήσει η Μeghan Markle.

Περιμένοντας λοιπόν με αγωνία να δούμε νέες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μαθαίνουμε πως τον Μάρτιο θα γίνει κάτι που το περιμέναμε καιρό. Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, το CBS ανακοίνωσε ότι η Oprah Winfrey θα καθίσει με τους Sussexes για ένα ειδικό σετ 90 λεπτών που θα προβληθεί στο δίκτυο στις 7 Μαρτίου στις 8 μ.μ. Τα νέα της συνέντευξής τους έρχονται μια μέρα μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι η Markle είναι έγκυος και αυτή θα είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού μετά τη συνέντευξή τους στο BBC News τον Νοέμβριο του 2017, όταν αρραβωνιάστηκαν.

Σύμφωνα με το CBS, το ειδικό αυτό αφιέρωμα θα περιλαμβάνει μια «ευρεία συνέντευξη» μεταξύ της Oprah και της μέλλουσας μανούλας δούκισσας του Sussex σε θέματα που εκτείνονται από το βήμα της στη βασιλική ζωή, τον γάμο, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική εργασία της, αλλά και το πώς χειρίζεται τη ζωή υπό έντονη δημόσια πίεση. Ο Harry θα εμφανιστεί στην παρέα τους λίγο αργότερα για να συζητήσουν τη μετάβασή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις μελλοντικές τους ελπίδες και όνειρα για την οικογένειά τους που μεγαλώνει.

Η Oprah δεν είναι ξένη για τους νέους κατοίκους της Καλιφόρνια. Ήταν προσκεκλημένη στο γάμο τους το 2018 στην Αγγλία. Αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, η Oprah αρνήθηκε τις φήμες ότι είχε εμπλακεί στην απόφασή τους, λέγοντας στο NBC, «Η Meghan και ο Harry δεν χρειάζονται τη βοήθειά μου για να καταλάβουν τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Νοιάζομαι και για τους δύο και υποστηρίζω οποιεσδήποτε αποφάσεις λαμβάνουν για την οικογένειά τους».