Δεν φαντάζεσαι με ποιο royal μέλος κάνει κολλητή παρέα η Meghan Markle

Δεν φαντάζεσαι με ποιο royal μέλος κάνει κολλητή παρέα η Meghan Markle

Και δεν πάει ο νους σου με ποιο.

Μπορεί η Meghan Markle να κέρδισε τη δίκη με τα βρετανικά tabloids που εκκρεμούσε από το 2019 για το γράμμα που δημοσίευσαν χωρίς την άδειά της, όμως κάποια outlets εξακολουθούν να διαδίδουν ψευδή δημοσιεύματα για τη δούκισσα του Sussex. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν τους Sussexes να έχουν κόντρα με την Ευγενία και τον σύζυγό της για τη διαμονή τους στο Frogmore και όχι μόνο.

Μόλις η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά αμέσως κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έλεγαν πως για μία ακόμη φορά επισκίασαν την πριγκίπισσα Ευγενία και τη γέννηση του γιου της αυτή τη φορά. Αν θυμάσαι την πρώτη φορά που η Meghan ήταν έγκυος το ανακοίνωσαν στην οικογένεια την ημέρα του γάμου της Ευγενίας.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να έχει βάση. Αντιθέτως η Meghan και η πριγκίπισσα Ευγενία είναι κολλητές και κάνουν και πολύ καλή παρέα. «Μάλιστα γνωρίζει η μία την ημερομηνία τοκετού της άλλης», αναφέρει φίλος της οικογένειας στο People.

«Αυτές οι εποχές τείνουν να φέρνουν τις οικογένειες μαζί», πρόσθεσε ένας βασιλικός εμπιστευτής. «Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η Ευγενία έχει το μωρό της, όπως ο Harry και η Meghan. Είναι πολύ κοντά. Και αποφασίζουν όλοι να ακολουθήσουν τη δική τους διαδρομή».

Αυτό το δημοσίευμα μπορεί να είναι σοκαριστικό για κάποιους λόγω των αναφορών που εμφανίστηκαν στα τέλη του περασμένου έτους σχετικά με το Frogmore Cottage. Αν δεν θυμάσαι, οι Sussexes ζούσαν στο εξοχικό σπίτι πριν μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. Η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της μετακόμισαν στη συνέχεια, αλλά μυστηριωδώς απομακρύνθηκαν εβδομάδες αργότερα. Υπήρχε πολλή εικασία για το γιατί, αλλά τώρα φαίνεται σαν η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της επέστρεψαν στο Frogmore.

Εμείς πάντως εγκρίνουμε πολύ τη φιλία Meghan- Ευγενία, και πολύ θα μας άρεσε να τις δούμε μαζί αγκαλιά με τα παιδάκια τους.