Sussexes: Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης κατηγορούνται ξανά

Sussexes: Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης κατηγορούνται ξανά

Και δεν πιστεύουμε αυτό που διαβάζουμε.

Η Meghan Markle και ο Harry επιβεβαίωσαν εχθές το βράδυ ότι η δούκισσα του Sussex περιμένει το δεύτερο παιδί της. Εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδελφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας. Μια βασιλική δήλωση την Τρίτη επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα για τον πρωτότοκο γιο της πριγκίπισσας και του Jack Brooksbank. Και οι βασιλικοί παρατηρητές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν γρήγορα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Sussexes «επισκίασαν» το ζευγάρι.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη νίκη της με τα βρετανικά tabloids ο κόσμος εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να κατηγορεί τους Sussexes δίνοντας έτσι τροφή για σχολιασμό και κατηγορίες.

Κάποιος έγραψε: «Συγχαρητήρια, αλλά λίγο περίεργο που, πάλι, οι ειδήσεις για το μωρό των Sussexes επισκιάζουν την πριγκίπισσα Ευγενία - πρώτα τον γάμο της, τώρα το πρώτο της παιδί».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Σαν να μην έφτανε που ανακοίνωσαν την πρώτη εγκυμοσύνη τους γαμήλια δεξίωση της Ευγενίας», ενώ ένα τρίτος απλώς έγραψε: «Φυσικά. Αμέσως μετά τα νέα της Ευγενίας».

Οι Sussexes φέρεται να πυροδότησαν μια βασιλική σειρά όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Meghan ήταν έγκυος με τον Archie καθώς η Ευγενία και ο Jack παντρευόταν τον Οκτώβριο του 2018. Οι βασιλικοί συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand ισχυρίζονται ότι η απόφαση εκείνη «δεν πήγε πολύ καλά» με την Ευγενία.

Όταν το Kensington Palace ανακοίνωσε ότι η Meghan και ο Harry περίμεναν ένα παιδί, η Sarah Ferguson δημοσίευσε γρήγορα μια σειρά από tweets που συγχαίραν την κόρη της και τον Jack για την ημέρα του γάμου τους. Ήταν μια κίνηση που πολλοί την αντιλήφθηκαν ως χτύπημα στο δούκα και τη δούκισσα του Sussex.

Παρ' όλα αυτά, μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια είπε στη b ότι η Ευγενία και ο Jack ήταν «ενθουσιασμένοι και για τους δύο».