Ανησυχία για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Η αφιέρωση που του έκανε μυστικά η βασίλισσα

Ανησυχία για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Η αφιέρωση που του έκανε μυστικά η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται για δέκατη ημέρα.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραμένει στο νοσοκομείο για δέκα ημέρα εξαιτίας μιας μόλυνσης.

Ο επί 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, φέρεται να αντιδρά στη θεραπεία που του κάνουν οι γιατροί σύμφωνα πάντα με το Παλάτι και ο μικρότερος γιος του αποκάλυψε πως ο 99χρονος πατέρας του νιώθει ήδη καλύτερα και ευχαριστεί όλον τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που του έχει στείλει.

Ο πρίγκιπας Edward μιλώντας στο Sky News τόνισε πως ο Φίλιππος θέλει πολύ να επιστρέψει σπίτι του και όλοι εύχονται να συμβεί αυτό πολύ γρήγορα.

Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Ελισάβετ έκαναν το εμβόλιο κατά του covid 19 πριν έναν μήνα και παραμένουν και οι δύο στο κάστρο του Windsor όπου και έχουν μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως ο δούκας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο μιας και δεν ένιωθε καλά ενώ το Σαββατοκύριακο τον επισκέφτηκε για τριάντα μόνο λεπτά και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο με δάκρια στα μάτια δημιουργώντας ανησυχία στο κοινό για την πραγματικότητα της κατάστασης υγείας του πατέρα του.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας William μόλις στο ξεκίνημα της εβδομάδας τόνισε πως ο παππούς του είναι καλά και πως τον προσέχουν οι γιατροί.


https://www.instagram.com/p/CLuzgV2HFa-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του Φιλίππου και του έκανε μια μυστική αφιέρωση.

Δες στην gallery, τι εννοούμε.