Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για επέμβαση του πρίγκιπα Φίλιππου

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για επέμβαση του πρίγκιπα Φίλιππου

Tι αναφέρει το Παλάτι για την επέμβαση καρδιάς;

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες για την κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου που τον Ιούνιο θα γιορτάσει τα 100α του γενέθλια.

Ο Φίλιππος που άλλαξε νοσοκομείο, έκανε μια επέμβαση καρδιάς, εξαιτίας ενός προβλήματος που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο.

Κι ενώ όλοι ανησυχούσαν για το πώς είναι ο Φίλιππος μετά από τόσο σοβαρή επέμβαση, το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακίνηση για να σταματήσουν οι φήμες.

«Ο Δούκας του Ενδιβούργου έκανε μια επιτυχημένη εγχείρηση για ένα πρόβλημα στην καρδιά που προϋπήρχε στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου. Η Αυτού Μεγαλειότης θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να ξεκουραστεί για μια σειρά ημερών».

Βέβαια, και η πρώτη εισαγωγή του Φίλιππου στο νοσοκομείο έγινε υποτίθεται για προληπτικούς λόγους αλλά φτάσαμε σε επέμβαση και η προϋπάρχουσα κατάσταση δεν ήταν καν γνωστή στο κοινό.



Αυτό που γνωρίζαμε το 2011 ήταν πως ο Φίλιππος μετέβη στο νοσοκομείο με ελικόπτερο εξαιτίας πόνων στο στήθος οι οποίοι προήλθαν εξαιτίας μια μπλοκαρισμένης αρτηρίας.

Τον Φίλιππο έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο μόνο ο Κάρολος ο οποίος βγήκε με δάκρυα στα μάτια, μεγαλώνοντας την ανησυχία όλων.