Το τραγικό εξώφυλλο της Daily Star ενόψει της συνέντευξης Harry-Meghan στην Oprah

57 SHARES

Τα βρετανικά tabloids έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει η μετάδοση της συνέντευξης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Εδώ και τρεις εβδομάδες γνωρίζουμε για τη συνέντευξη αυτή και περιμέναμε τη μέρα και την ώρα που θα μεταδοθεί. Η προαναγγελία της έγινε λίγη ώρα αργότερα αφότου το παλάτι ανακοίνωσε πως οι Sussexes δεν θα επιστρέψουν ξανά στο Λονδίνο και «χωρίζουν» ουσιαστικά με τη βασιλική οικογένεια (κυρίως ως εργαζόμενα μέλη της).

Η συνέντευξη αυτή είναι η πρώτη επίσημη των Sussexes τόσο μετά την αποχώρησή τους τον Ιανουάριο του 2020, όσο και μετά τον αρραβώνα τους το 2017. Στις μέρες που πέρασαν κυκλοφόρησαν πολλά στιγμιότυπα τα οποία προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση. Σημαντικότερη στιγμή εκείνη της Meghan που μιλάει για το Παλάτι σαν να είναι επίχειρηση.

Αναφερόμενη στην φίρμα, το Παλάτι ως επιχείρηση δηλαδή και χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα, η Meghan είπε πράγματα τα οποία μας θύμισαν την πριγκίπισσα Diana σε εκείνη τη συνέντευξη λίγους μήνες πριν τον θάνατό της.

«Πώς νιώθεις ότι ακούει το Παλάτι την αλήθεια που λες σήμερα»;, ρωτάει η Oprah με την Markle να βάζει μπουρλότο στη σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειας του Harry: «Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί. Η φίρμα παίζει ενεργό ρόλο στο να διαιωνίζονται ψέματα εναντίον μας κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε πράγματα, έχουν ήδη χαθεί πολλά ήδη».

Το Παλάτι θα δώσει σήμερα τη δική του απάντηση με τη βασίλισσα να δίνει συνέντευξη στις 5 το απόγευμα, ωστόσο φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του εκ των προτέρων διαδίδοντας φήμες κατά της Markle που σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, τον Οκτώβριο του 2018, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν.

Δώδεκα ώρες πριν τη συνέντευξη βλέπουμε το εξώφυλλο της Daily Star και πραγματικά απορούμε με την τόση τοξικότητα και την κακία που αντιμετωπίζεται η Μeghan. Η εφημερίδα έχει φτιάξει κι έχει δημοσιεύσει το πιο τραγικό και χυδαίο εξώφυλλο στην ιστορία της. Καλύπτοντας με μαύρη ταινία τα μάτια των Harry-Meghan και αποκαλώντας τους ζευγάρι της ντροπής, έχει φτιάξει μια σακούλα για έμετο και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εάν τύχει και παρακολουθείτε το ITV αύριο βράδυ στις 9 και νιώσετε μια αηδία χρησιμοποιείστε ελεύθερα αυτή τη σακούλα».

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε μπορούν να γίνουν πιο χυδαίοι απέναντι σε μία εγκυμονούσα γυναίκα; Μήπως η Chrissy Teigen είχε δίκιο που είπε πως θα σταματήσουν μόνο όταν αποβάλει;

Δες το εξώφυλλο στη gallery.

57 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ