Συνέντευξη Harry: Η ομολογία για τον Κάρολο και η σπόντα που δεν πρόσεξες

Συνέντευξη Harry: Η ομολογία για τον Κάρολο και η σπόντα που δεν πρόσεξες

Οι υποψίες που πολλοί είχαν στο μυαλό τους επιβεβαιώθηκαν από το ζευγάρι που τάραξε τα φαινομενικά ήρεμα νερά του Παλατιού.

Κανείς δεν περίμενε την άφιξη της χθεσινής συνέντευξης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah. Το ζευγάρι έφερε πολλά στο προσκήνιο. Πράγματα στα οποία η φαντασία μας δεν μπορούσε να φτάσει ή και να μπορούσε να φτάσει, η επιβεβαίωσή τους έμοιαζε με σενάριο που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τα «χαρτιά» τους άνοιξαν στο τραπέζι της Oprah δίχως να θέλουν να κρατήσουν κάτι πίσω. Η Meghan μίλησε για αδιανόητα περιστατικά που έζησε μέσα στο Παλάτι. Περιστατικά κατά τα οποία τέθηκε ως αντικείμενο προβληματισμού το χρώμα του μωρού πριν αυτό γεννηθεί, ακόμα και η ψυχολογική της κατάσταση, που την έκανε να φτάσει σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.
Όλο αυτό μάς έφερε για μία ακόμα φορά στο μυαλό την κατάσταση της πριγκίπισσας Diana που επίσης αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτά που περνούσε όταν περιτριγυριζόταν από τους βασιλικούς τοίχους. Η Meghan και ο Harry, όμως, επέλεξαν να το κάνουν με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, επιβεβαιώνοντας στα αυτιά πολλών αυτό που υποψιαζόταν το κοινό.

Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα αποκαλυπτικά 90 λεπτά του ζευγαριού, ο Harry μίλησε για την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τους royals ομολογώντας με μεγάλη σαφήνεια και χωρίς περιθώρια δεύτερων ερμηνειών ποια ήταν η αντιμετώπιση και η συμπεριφορά του μπαμπά του, πρίγκιπα Καρόλου στο άκουσμα της πολύ σημαντικής απόφασης.

Διάβασε στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια όλα τα συγκινητικά λόγια του πρίγκιπα.