Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Κάρολου στη συνέντευξη του Harry δεν ήταν αναμενόμενη

Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Κάρολου στη συνέντευξη του Harry δεν ήταν αναμενόμενη

Ο Κάρολος είχε μια ιδιαίτερη συμπεριφορά σήμερα.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τη συνέντευξη του γιου του Harry και της νύφης του Meghan Markle έκανε σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και μελλοντικός βασιλιάς του θρόνου της Βρετανίας.

Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα αποκαλυπτικά 90 λεπτά του ζευγαριού, ο Harry μίλησε για την απόφασή τους να απομακρυνθούν αλλά και για το ποια ήταν η αντιμετώπιση και η συμπεριφορά του μπαμπά του, πρίγκιπα Καρόλου στο άκουσμα της πολύ σημαντικής απόφασης.

«Όταν ήμασταν στον Καναδά, είχαμε τρεις συζητήσεις με τη γιαγιά μου και δύο συζητήσεις με τον μπαμπά μου και -πριν σταματήσει να δέχεται τις κλήσεις μου- μου είπε ‘Μπορείς να έχεις γραμμένο κάπου ποιο είναι το πλάνο σου;’»

Η Oprah τότε τον ρώτησε σχετικά με τον λόγο που σταμάτησε να μιλάει με τον πατέρα του και εκείνος απάντησε:

«Γιατί, σε εκείνο το σημείο, πήρα το θέμα στα χέρια μου. Είχα ανάγκη να το κάνω αυτό για την οικογένειά μου. Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Είναι πολύ στενόχωρο το ότι έφτασε σε αυτό το σημείο, αλλά πρέπει να κάνω κάτι για την ψυχική μου υγεία, και αυτήν της συζύγου μου και αυτήν του Archie και επίσης επειδή μπορούσα να δω πού πήγαινε. Τώρα πια μιλάμε αλλά υπάρχει πολλή δουλειά εκεί. Νιώθω πολύ απογοητευμένος, γιατί έχει περάσει κάτι παρόμοιο», τόνισε ο Harry.



Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε σε κέντρο εμβολιασμού στο Λονδίνο κατά του covid19 και ο φακός τον συνέλαβε να χαμογελά και να κάνει αστεία με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά.

Ο Κάρολος έχει ήδη κάνει το εμβόλιο και έχει ήδη νοσήσει από πέρσι από τον κορονοϊό.
Οι ρεπόρτερ τόσο μέσα στο κέντρο όσο και έξω ζήτησαν τη γνώμη του πρίγκιπα για τη συνέντευξη του γιου του.

Ο ίδιος αρκέστηκε στο να σταματήσει αρχικά μπροστά στους δημοσιογράφους, να κάνει παύση, να χαμογελάσει και να προσπεράσει χωρίς τελικά να κάνει κάποιο σχόλιο.
Τι άλλο είναι περίεργο;