«Δεν είμαστε ρατσιστές»: Ο William απαντάει στον Harry και την Μeghan Markle (photos)

«Δεν είμαστε ρατσιστές»: Ο William απαντάει στον Harry και την Μeghan Markle (photos)

Σκληρά τα λόγια του διαδόχου!

Καθημερινά σχεδόν έρχονται στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες και νέα στοιχεία σχετικά με την περιβόητη συνέντευξη των Harry και Meghan στην Oprah Winfrey, η οποία συγκέντρωσε το παγκόσμια ενδιαφέρον και προσέφερε απλόχερα σπουδαία κέρδη στους εμπλεκόμενους.

Όσο και αν θεωρούσαμε ότι η συνέντευξη θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα, τίποτα δεν μας είχε προετοιμάσει για τις σκληρές αλήθειες που θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Το… κυνηγημένο από τη βασιλική οικογένεια ζεύγος, δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε αποκαλύψεις οι οποίες μόνο αδιάφορες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Από τα γεγονότα που προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν οι φόβοι των Royals σχετικά με το χρώμα του αγέννητου ακόμα Archie, η Meghan εστίασε σε μία από τις γυναίκες της οικογένειας, αλλά και το περιστατικό με τα κλάματα της Kate, το οποίο η Markle περιέγραψε εντελώς διαφορετικά, επιμένοντας ότι ήταν η ίδια που έβαλε τα κλάματα.

Όσον αφορά στις… χαρούμενες φωτογραφίες των δύο γυναικών κατά τη διάρκεια του Wimbledon, η Meghan παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθιστώντας σαφές, ότι τα χρόνια που έζησε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν μαρτυρικά.

Φυσικά η βασιλική οικογένεια δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια, κάτι που ούτε εμείς περιμέναμε άλλωστε, και λίγο πριν ο William έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Διάβασε λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: