Harry-William: Η πρώτη συνομιλία μετά τη συνέντευξη και η νέα τροπή στη σχέση τους (photos)

Harry-William: Η πρώτη συνομιλία μετά τη συνέντευξη και η νέα τροπή στη σχέση τους (photos)

Τι είπαν τα δύο αδέρφια; 

Πολλά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ανθρωπότητα, με την πανδημία να είναι ο… μικρός πρωταγωνιστής στις ζωές μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα το ζεύγος Harry-Meghan, καταφέρνει να τραβάει έστω και πρόσκαιρα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Μετά λοιπόν το περιβόητο Megxit που συνέβη πριν 14 μήνες, λίγες μέρες πριν, είχαμε την επίσης περιβόητη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, η οποία συνεχίζει ακόμα και σήμερα να «βγάζει» πρωτοσέλιδα, μιας και το έκπτωτο ζεύγος δεν μάσησε τα λόγια του, και είπε πολλά και… άκρως ενδιαφέροντα.

Ανάμεσα λοιπόν σε κατηγορίες, bullying και ρατσιστικά σχόλια, η Meghan παραδέχτηκε ότι η Kate Middleton την έκανε να κλάψει, ενώ μία γυναίκα μέλος της βασιλικής οικογένειας, εξέφρασε φόβο σχετικά με το χρώμα του αγέννητου τότε Archie.

Όπως ήταν φυσικό, ο William, ο οποίος μπορεί να φαίνεται μειλίχιος και ήρεμος, αλλά όταν θυμώσει ο κόσμος τρέχει να κρυφτεί, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς, σε δηλώσεις που έκανε λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη.

Στην ερώτηση αν έχει μιλήσει με τον αδερφό του, απάντησε πως όχι, αλλά ότι σκοπεύει να το κάνει σύντομα, υπόσχεση που όπως μαθαίνουμε… κράτησε!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, τα δύο αδέρφια αλλά και ο μπαμπάς Κάρολος μίλησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά.

Σε περίπτωση που αδημονείς να μάθεις τα αποτελέσματα της κουβεντούλας, δες την παρακάτω gallery: