Πρίγκιπας Harry: Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο τίμησε την αδικοχαμένη μητέρα του

Πρίγκιπας Harry: Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο τίμησε την αδικοχαμένη μητέρα του

Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε ο Harry από τις ΗΠΑ.

Στη Βρετανία, η γιορτή της Μητέρας διαφέρει από τη δική μας που την γιορτάζουμε τον Μάιο.

Και μπορεί να είδαμε τον τρόπο που ο William τίμησε την αδικοχαμένη μητέρα του Diana αλλά δεν ξέραμε πώς προτίμησε να γιορτάσει τη μνήμη της Diana ο πρίγκιπας Harry από το μακρινό Montecito στις ΗΠΑ.

Ο William από τον λογαριασμό του Kensington στο Instagram μας έδειξε τις τρεις ζωγραφιές που δημιούργησαν τα τρία παιδιά του στη μνήμη της γιαγιάς τους.

Οι ζωγραφιές του George, της Charlotte και του Louis έγιναν viral στο Instagram αλλά μόλις σήμερα μάθαμε τον ξεχωριστό και τρυφερό τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο μικρότερος γιος της Diana, πρίγκιπας Harry.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα, ο 36χρονος κανόνισε να αποσταλούν λουλούδια και να τοποθετηθούν στον τάφο της μητέρας του στην ιδιοκτησία της οικογένειας Spencer στο Northamptonshire.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές αλλά ο Harry μίλησε και για τον τρόπο που ένιωθε την μητέρα του δίπλα του σε όλο το ταξίδι του Megxit, τονίζοντας:

«Για μένα, είμαι πραγματικά πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ, μιλώντας μαζί σου με τη σύζυγό μου δίπλα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ήταν για τη μητέρα μου να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον εμείς είχαμε ο ένας τον άλλον».