Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε από ποιον επηρεάστηκε κι έφυγε από το παλάτι

Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε από ποιον επηρεάστηκε κι έφυγε από το παλάτι

Όχι, δεν ήταν η Meghan Markle η αιτία.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν έγινε γνωστή για πρώτη φορά η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να βιοπορίζονται μόνοι τους. Μία απόφαση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο παλάτι, αφού κανείς απολύτως δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από τους Sussexes. Έπειτα από συζητήσεις και meetings με τη βασίλισσα κατέληξαν πως θα συνέχιζαν να δρουν ως μέλη της οικογένειας ως τις 31/3/2020 όπου στην ημέρα της κοινοπολιτείας έκαναν τα τελευταία τους engagements.

Πριν από μερικές εβδομάδες και αφού είχε ολοκληρωθεί σχεδόν ένας χρόνος από την επίσημη αποχώρησή τους, η βασίλισσα επικοινώνησε με τον Harry, ο οποίος της ανακοίνωσε την οριστική τους απόφαση. Το διαζύγιο των Sussexes με το παλάτι είναι πλέον οριστικό (σε εργασιακό επίπεδο πάντα) και η επιστροφή του Harry με τη Meghan στο Λονδίνο μάλλον θα αργήσει να συμβεί.

Harry και Meghan ωστόσο κράτησαν μόνο τέσσερις οργανισμούς από αυτούς που είχαν και δεν τους είχε δώσει η βασίλισσα και οι υπόλοιπο μοιράστηκαν στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Την Κυριακή στις 7 Μαρτίου θα μεταδοθεί η πρώτη επίσημη συνέντευξη των Harry-Meghan μετά από εκείνη των αρραβώνων τους το 2017 και όπως έχουμε δει ήδη μιλούν για αρκετά πράγματα.

Και αν ακόμη απορείς και αναρωτιέσαι ποιος επηρέασε τον Harry και οδηγήθηκε στο Megxit, αυτή όχι δεν ήταν η Meghan Markle. Όπως αποκάλυψε σε ένα νέο spot που κυκλοφόρησε, ο Harry, η βασιλική του έξοδος επηρεάστηκε από την μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana.



Σε ένα sneak preview της πρώτης τους συνέντευξης από τότε που αποχώρησαν ως ανώτεροι βασιλείς, ο Harry αποκάλυψε ότι ο φόβος του να επαναληφθεί η ιστορία ήταν ένας λόγος για την έξοδο της Meghan και τη δική του.

«Για μένα, είμαι πραγματικά πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ, μιλώντας μαζί σου με τη σύζυγό μου δίπλα μου», λέει στο κλιπ, αναφερόμενος σε αυτό που μπορεί να φανταστεί ότι συνέβη με τη μαμά του Diana.

Πρόσθεσε, «δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα ήταν να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον εμείς είχαμε ο ένας τον άλλον».

Δες το στιγμιότυπο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CL2yPCzpTux