«Προβλέπω διαζύγιο, ο Harry ίσως το σκέφτεται ήδη»: Ποια έκανε αυτή τη δυσοίωνη πρόβλεψη;

«Προβλέπω διαζύγιο, ο Harry ίσως το σκέφτεται ήδη»: Ποια έκανε αυτή τη δυσοίωνη πρόβλεψη;

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τη συγκεκριμένη.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως η Meghan Markle δεν μπορεί με τίποτα να βασίζεται στην οικογένειά της. Αν εξαιρέσεις τη μητέρα της, Doria Ragland, η οποία πραγματικά της έχει σταθεί όσο κανένας, κανένα από τα μέλη της οικογένειά της δεν της έχει φερθεί όμορφα. Σύμφωνα πάντα με όσα διαβάζουμε, ο πατέρας της συνεργάζεται με τα tabloids, ο ετεροθαλής αδερφός της λέει στον Harry πριν τον γάμο του να μην την παντρευτεί γιατί δεν κάνει για εκείνον, και η αδερφή της κάνει δημόσια προσβλητικές δηλώσεις.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως όταν έχεις τέτοια οικογένεια, τι να κάνεις τους εχθρούς; Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλα όσα έχουν συμβεί με τη Meghan, τη συνέντευξη, τη διαμάχη με τον πατέρα της και τη δίκη με τα tabloids, δεν είναι και δύσκολο να σκεφτείς ποιος έχει κάνει τη δήλωση που διάβασες παραπάνω.

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle έχει πάει από τον ρόλο του ψυχολόγου σε αυτόν του σύμβουλου γάμου για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, αλλά όχι με πολύ ελπιδοφόρα νέα, μιας και προβλέπει διαζύγιο.



Η Samantha Markle, που δεν έχει καμία σχέση με τον Harry ή τη Meghan και δεν ήταν ποτέ μαζί τους από τότε που έχουν παντρευτεί, λέει ότι η Meghan και ο πρίγκιπας Harry κατευθύνονται αναπόφευκτα σε μια διάσπαση, εκτός αν λάβουν σοβαρή συμβουλευτική βοήθεια και ξεκινήσουν μια περιοδεία συγγνώμης για να αναιρέσουν όλη τη ζημιά που έχουν κάνει στη βασιλική οικογένεια.

Η αδερφή της Meghan μάλιστα αναφέρει σε δηλώσεις της, πως ο Harry ίσως σκέφτεται ήδη το ενδεχόμενο να πάρει διαζύγιο από τη Meghan. Και αναρωτιόμαστε πως γίνεται να κάνει κάποιος τέτοιες εικασίες όταν δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή με τους εμπλεκόμενους;

Άβυσσος η ψυχή της Samantha Markle, ελπίζουμε η Meghan να μην έχει δει αυτή τη δήλωσή της.