Meghan Markle: Δεν φαντάζεσαι πού αποφάσισε να γεννήσει την κόρη της (video)

Meghan Markle: Δεν φαντάζεσαι πού αποφάσισε να γεννήσει την κόρη της (video)

Έτσι θέλει να γεννήσει η Meghan Markle.

Ο ερχομός του Archie, του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018, είχε προκαλέσει παγκόσμια αγωνία στα μίντια, μιας και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν αποφασίσει αντίθετα από όλες τις βασιλικές γέννες, να κρατήσουν το πλάνο για τη γέννηση του γιου τους ιδιωτικό.

Εντέλει, η Meghan δεν στήθηκε ποτέ έξω από το μαιευτήριο αλλά ο Harry έκανε τα πάντα για να γεννήσει η Markle κάτω από άκρα μυστικότητα, να επιστρέψει ο ίδιος και η οικογένειά του στο σπίτι τους τότε, στο Frogmore Cottage και σύστησαν τον γιο τους στον κόσμο, δύο ημέρες αργότερα, μέσα από το κάστρο του Windsor.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, ο Harry και η Meghan αποκάλυψαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη και στην περιβόητη πια συνέντευξη με την Oprah Winfrey, οι Sussexes αποκάλυψαν πως περιμένουν κοριτσάκι.



Η κόρη της 39χρονης Markle και του 36χρονου πρίγκιπα Harry θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι, κι αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της δούκισσας και πάλαι ποτέ ηθοποιού, η οποία είχε μια αποβολή λίγο μετά τη μετακόμισή της στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι του 2020.

Η Page Six αποκάλυψε σήμερα, τα σχέδια που έχει καταστρώσει η Meghan για την τωρινή της εγκυμοσύνη και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Markle έχει αποφασίσει να γεννήσει με τον τρόπο που ήθελε να το κάνει και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον Archie αλλά δεν τα κατάφερε. Και εξηγούμαστε.