Αποκάλυψη: Αυτός ο royal έκανε το σχόλιο για το χρώμα του γιου της Meghan Markle

Αποκάλυψη: Αυτός ο royal έκανε το σχόλιο για το χρώμα του γιου της Meghan Markle

Δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μας σε αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Έχει περάσει ένας μήνας πια από την περιβόητη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη ήταν και αυτό του «χρώματος» του Archie, όσο ακόμα η Meghan ήταν έγκυος.

Όπως λοιπόν ανέφερε το ζευγάρι, υπήρχε συγκεκριμένο άτομο από τη βασιλική οικογένεια, το οποίο εξέφρασε φόβους ότι το δέρμα του μωρού θα ήταν αρκετά «σκούρο» και ότι αυτό θα ήταν ένα γεγονός που δύσκολα θα μπορούσα να διαχειριστούν.

«Υπήρξαν πολλές κουβέντες τους μήνες πριν γεννήσω. Μας είπαν πως δεν θα πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα και πως δεν θα έχει ασφάλεια. Και θα παραδεχτώ πως υπήρξαν συνομιλίες και φόβοι που εκφράστηκαν στον Harry για το πόσο σκούρο θα είναι το παιδί που θα αποκτήσουμε. Τέτοιες κουβέντες έγιναν και όταν ο Harry τους είχε μιλήσει για εμάς. Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας. Μας είπαν πως δεν θα έχει ούτε τίτλο ούτε και προστασία και υπήρξαν φόβοι για το χρώμα του».

Το Παλάτι ήθελε να λάβει ο Archie τον τίτλο του κόμη του Dumbarton αλλά το ζευγάρι επέλεξε ο γιος του να μην έχει κανένα τίτλο και να ακούει στο όνομα Archie Mountbatten-Windsor.

Και μπορεί εδώ και έναν μήνα όλοι να αναζητούν τον royal που έκανε τα ρατσιστικά αυτά σχόλια, όμως ο Harry είχε ξεκαθαρίσει πως ούτε η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο παππούς του, Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν το πρόσωπο αυτό.

Ο τρόπος με τον οποίο ο 36χρονος Harry είχε μιλήσει, έκανε πολλούς να καταλάβουν πως αναφέρεται σε γυναίκα μέσα στο Παλάτι και το βλέμμα όλων είχε στραφεί στην Kate Middleton και στην Camilla.



Φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι άλλη και το πρόσωπο που έκανε το σχόλιο για τον Archie πραγματικά ξαφνιάζει.