Η Meghan Markle θα κάνει κάτι πολύ φυσιολογικό μόλις φέρει στον κόσμο την κόρη της (photos)

Η Meghan Markle θα κάνει κάτι πολύ φυσιολογικό μόλις φέρει στον κόσμο την κόρη της (photos)

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε!

Είναι μία από τις πιο διάσημες και προβεβλημένες γυναίκες του πλανήτη η οποία κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνει άνω κάτω τη βασιλική οικογένεια και να τους «κλέψει» έναν ολόκληρο πρίγκιπα!

Έχοντας αυτό ως εφόδιο, η Meghan Markle μετακόμισε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie. Και αφού τα παιδιά τακτοποιήθηκαν, ήρθε και η ανακοίνωσε της δεύτερης εγκυμοσύνης, η οποία τους γέμισε χαρά.

Ως γνωστόν ακολούθησε η περίφημη πια συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey , στην οποία είπαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντας, ενώ κατηγόρησαν ανοιχτά μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσιστικά σχόλια. Λίγες ώρες πριν ήρθε μάθαμε ότι το σχόλιο τελικά το έκανε η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της Ελισάβετ και αδερφή του Καρόλου.

Την τεράστια εισαγωγή την κάνουμε για να σας αποδείξουμε ότι τίποτα στο ζευγάρι αυτό δεν είναι φυσιολογικό ή καθημερινό, μιας και μιλάμε για έναν πρίγκιπα και μία γυναίκα που έχει στρέψει πάνω της την προσοχή όλου του πλανήτη.

Κι όμως, οι δύο αυτοί άνθρωποι, σχεδιάζουν να κάνουν κάτι πολύ φυσιολογικό όταν το μωρό καταφθάσει το καλοκαίρι.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: