Μόλις αποκαλύφθηκε η πρώτη δουλειά του Harry και της Meghan Markle στο Netflix

Μόλις αποκαλύφθηκε η πρώτη δουλειά του Harry και της Meghan Markle στο Netflix

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Έχουν περάσει περίπου 8 μήνες από τότε που μάθαμε για πρώτη φορά τη συμφωνία που έκλεισε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για συνεργασία με το Netflix. Πλέον έχουμε το νέο τους project και ιδού όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Η Archewell Productions του Harry και της Meghan ανακοίνωσαν το πρώτο τους έργο στη συνεργασία τους με το Netflix. Το έργο θα επικεντρωθεί στα παιχνίδια Invictus, έναν οργανισμό με τον οποίο ο Harry συνεργάστηκε εδώ και χρόνια ως συνιδρυτής.

Το «Heart of Invictus» του σκηνοθέτη Orlando von Einsiedel θα ακολουθήσει μια ομάδα εξαιρετικών βετεράνων στρατιωτικών που τραυματίστηκαν σοβαρά η απέκτησαν κάποιες ασθένειες από τη συμμετοχή τους σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Τα Invictus Games που δεν έγιναν το 2020 λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθούν στη Χάγη το 2022.



«Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνέβαλλε με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα ψηφιδωτό ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας. Αυτή η σειρά θα δώσει στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και αναζωογονητικές ιστορίες αυτών των ανταγωνιστών στο δρόμο τους προς την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο. Ως πρώτη σειρά της Archewell Productions με το Netflix, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας ή πιο περήφανος της κοινότητας Invictus για τη συνεχή έμπνευση της παγκόσμιας θεραπείας, του ανθρώπινου δυναμικού και της συνεχούς υπηρεσίας», δήλωσε ο πρίγκιπας Harry προστάτης του Invictus Games.

Το Ίδρυμα αξιοποιεί τη δύναμη του αθλητισμού για να εμπνεύσει, να βελτιώσει και να επηρεάσει την ανάρρωση και την αποκατάσταση τραυματισμένων, πληγωμένων και άρρωστων στρατιωτικών βετεράνων (WIS). Μέσω της παροχής ευκαιριών ανάκαμψης του αθλητισμού και της περιπετειώδους πρόκλησης, το έργο του Ιδρύματος υποστηρίζει μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία, εμπνέει και παρακινεί την ευρύτερη κοινωνία και βοηθά τους στρατιώτες και τις γυναίκες να ξανασυνδέονται με τις οικογένειες και τις κοινότητές τους.