Meghan-Harry: Ο σοκαριστικός αριθμός που η αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο σπίτι τους

Meghan-Harry: Ο σοκαριστικός αριθμός που η αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο σπίτι τους

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Πόσα έχουν γραφτεί για την εγκατάσταση της Meghan και τoυ Harry στην Αμερική! Όταν έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, το βασιλικό ζεύγος έψαχνε για αρκετό διάστημα να βρει το ιδανικό μέρος για να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, μακριά από τη βασιλική οικογένεια, η οποία φέρεται πως τους «κατέπνιγε» για χρόνια.

Η πρώτη ασφαλής κατοικία του ζευγαριού -όπως υποστηρίζει το CBS- ήταν το σπίτι του Tyler Perry στη νότια Καλιφόρνια, όπου εκεί η οικογένεια έζησε τρεις μήνες με τη βοήθεια της προσωπικής ασφάλειας του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύντομα εγκαταστάθηκαν στο αρχοντικό τους στο μοντέρνο Montecito της Καλιφόρνια, έχοντας ως γείτονες την Oprah Winfrey και την Ellen DeGeneres. Έπειτα από τη δήλωση του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος είχε γράψει στο Twitter ότι δεν θα είναι υπεύθυνος για την προστασία του ζευγαριού, η Meghan και ο Harry επιβεβαίωσαν ότι μπορούσαν και μόνοι τους να προστατευθούν.



Ωστόσο, εκεί που το ζευγάρι πίστευε πως φεύγοντας από το βασίλειο θα μπορούσε να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή με την οικογένειά τους, τον περασμένο μήνα, αναγκάστηκαν να καλέσουν πολλές φορές την αστυνομία.

Ποιος ήταν ο λόγος; Πολλοί αναφέρουν σύννεφα στη σχέση τους. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον δούκα και της δούκισσα του Σάσσεξ και η αλήθεια είναι πως λυπηθήκαμε πολύ με τα νέα.

Δες τι συμβαίνει τελικά στη gallery που ακολουθεί....