Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς τον αποχαιρέτησαν οι ηθοποιοί που τον υποδύθηκαν στο Crown

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς τον αποχαιρέτησαν οι ηθοποιοί που τον υποδύθηκαν στο Crown

O Matt Smith και ο Tobias Menzies αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών και μόλις δύο μήνες προτού συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.

Ο χαρακτήρας του έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό Crown μιας και οι δύο ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, μας έκαναν να αγαπήσουμε τον Φίλιππο στην πιο άγνωστη ανθρώπινη πλευρά του.

Πρώτος ενσάρκωσε τον Φίλιππο σε νεαρή ηλικία και στα πρώτα χρόνια του στο πλευρό της βασίλισσας ο Matt Smith, ο οποίος αποχαιρέτησε τον δούκα του Εδιμβούργου γράφοντας:

«Θέλω να εκφράσω τα συλληπητήριά μου στην Αυτού Υψηλότητα, την βασίλισσα και στην Βασιλική Οικογένεια. Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου, old chap τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα».



Στην τρίτη σεζόν του Crown, τον Smith αντικατέστησε ο Tobias Menzies ο οποίος αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Twitter γράφοντας:

«Ένα ξέρω για τον Δούκα και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, δεν θα ήθελε ποτέ ένας ηθοποιός που τον υποδύθηκε στην τηλεόραση να μιλήσει για τη ζωή του, οπότε θα αφήσω τον Shakespeare να το κάνει:

«Old Man how well in thee appears. The constant service of the antique world…’ RIP.”

Ο Tobias είχε άλλωστε δηλώσει για τον ρόλο του Φίλιππου:

Η πρόκληση με εκείνον είναι ότι δεν εκφράζει ιδιαίτερα την προσωπική του πλευρά. Φοράει πανοπλία, οπότε σπάνια κάνει συναισθηματικές δηλώσεις ή συζητήσεις για την προσωπική του ζωή. Ακόμα κι έτσι, μου μοιάζει με κάποιον που έχει πολύ συναίσθημα μέσα του», δήλωσε ο Menzies στο Goldderby.