Στο Λονδίνο βρίσκεται ήδη ο πρίγκιπας Harry: Τι συμβαίνει με τον William (photos)

Στο Λονδίνο βρίσκεται ήδη ο πρίγκιπας Harry: Τι συμβαίνει με τον William (photos)

 Ο Harry είναι ήδη στο Λονδίνο.

Αυτό το Σάββατο (17 Απριλίου 2021) έχει οριστεί η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος ήθελε τα έξοδα αυτής να ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και να μην γίνει δημόσια η κηδεία του.

Κι ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε πένθος, όλοι απορούσαν για τη στάση που θα κρατήσουν τα μαύρα πρόβατα της φαμίλιας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Η 39χρονη δούκισσα του Sussex είναι στο τελευταίο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ήδη έχουμε ενημερωθεί για την απόφαση του γιατρού της να μην της επιτρέψει να ταξιδέψει.

Αυτό που μάθαμε όμως είναι πως ο Harry βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο.

Στη συνέντευξή του στον James Corden ο Harry αποκάλυψε πως έκανε συχνά βιντεοκλήσεις με τους παππούδες του και είχε αναφερθεί στον τρόπο που ο 99χρονος παππούς του χειρίζεται τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ο Harry είχε εξηγήσει πως ο Archie λατρεύει να μιλάει στην Ελισάβετ, με τον Φίλιππο να είναι εκείνος που τον ξαφνιάζει πάντα κλείνοντας την οθόνη του πισί κι όχι απλά το κουμπί της κλήσης.



«Ο παππούς μου κατεβάζει την οθόνη και αυτός είναι ο τρόπος του για να λήξει μια βιντεοκλήση», είχε αναφέρει ο Harry χαμογελώντας πριν έναν μήνα περίπου.

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα γίνει αυστηρά ανάμεσα σε 30 άτομα εξαιτίας της πανδημίας και η οικογένεια έχει ζητήσει να δουν την τελετή όσοι αγαπούσαν τον Φίλιππο από το σπίτι τους και να μην βγουν στους δρόμους ενώ και το φέρετρο του πρίγκιπα θα κάνει μια μικρή μετακίνηση από το κάστρο του Windsor μέχρι το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το παρεκκλήσι είχε φιλοξενήσει τον γάμο του Harry με τη Meghan Markle καθώς και εκείνον της πριγκίπισσας Ευγενίας ενώ και οι δύο τελετές είχα πραγματοποιηθεί το 2018.

Όλοι λοιπόν απορούν τι κάνει αυτή τη στιγμή ο 36χρονος πρίγκιπας στο Λονδίνο και τι συμβαίνει στο Παλάτι με τον William.

Μάθε όσα αναφέρει το ρεπορτάζ παρακάτω