Τι αναμένεται να κάνει η Kate Middleton στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Τι αναμένεται να κάνει η Kate Middleton στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο ρόλος της πριγκίπισσας του Cambridge είναι πολύ πιο σημαντικός αυτή τη δεδομένη στιγμή από όσο νομίζουμε.

Κι ενώ όλοι το ερχόμενο Σάββατο, θα εστιάσουν στη βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της κηδείας του Δούκα του Εδιμβούργου, η εκδήλωση σηματοδοτεί επίσης την πρώτη φορά που ο πρίγκιπας William και ο Harry θα βρεθούν ξανά από τότε που ο Δούκας του Sussex μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

Η Meghan, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη πια εγκυμοσύνη κυοφορώντας το δεύτερο παιδί της, δε θα παρευρεθεί στην κηδεία, καθώς όπως την έχει συμβουλέψει ο γιατρός της, απαγορεύεται να ταξιδέψει. Αντίθετα λοιπόν με εκείνη, η Δούκισσα του Cambridge θα παρευρεθεί στην κηδεία, δίπλα στον πρίγκιπα William, και υπάρχουν ήδη κάποια νέα σχετικά με το τι αναμένεται να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δούκισσα ήταν πάντα πολύ κοντά στον πρίγκιπα Φίλιππο. Σύμφωνα με το Hello, η σχέση τους χρονολογείται από παλιά. Η Kate όταν ήταν ακόμη στο Γυμνάσιο είχε πάρει ένα βραβείο αριστείας, κάτι που είχε δημιουργηθεί από τον ίδιο τον πρίγκιπα. Επίσης ο Φίλιππος όλα αυτά τα χρόνια έτρεφε μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, τα οποία μερικές φορές έκαναν μαζί του βόλτες με τα άλογα και την άμαξα.

filippos eggonia

Όπως υπαγορεύει το βασιλικό πρωτόκολλο για τις κηδείες, τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να φορούν μαύρα καλσόν, ένα μαύρο φόρεμα και, συμβολικά αξεσουάρ, όπως λέει ο royal editor Bethan Holt. O Holt ανέφερε ότι «η Middleton μπορεί να δείξει την "πίστη" της στη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μαργαριτάρια που της έχει η ίδια χαρίσει. Θα μπορούσε επίσης να προσθέσει "στρατιωτικές πινελιές" στο ντύσιμό της ως αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας του πρίγκιπα Φιλίππου ως βετεράνος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου».

Αλλά πέρα ​​από το θλίψη της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, οι ειδικοί εικάζουν ότι η Kate Middelton θα φέρει και άλλη μια ευθύνη στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Keit Middleton «θα ενεργήσει ως διαμεσολαβητής στη σχέση των δύο αδερφών» . Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα πως η Δούκισσα του Cambridge «ελπίζει να ηρεμήσει τις εντάσεις» μεταξύ του Harry και του William. «Ούσα τόσο κοντά στα δικά της αδέλφια ... και έχοντας δει από πρώτο χέρι τον ιδιαίτερο δεσμό που έχουν οι δυο πρίγκιπες, η Kate βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει κάτι να κάνει» , πρόσθεσε η πηγή.

kate7

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου θα σηματοδοτήσει την πρώτη επανένωση των δύο αδελφών σε περισσότερο από ένα χρόνο, μετά τη αποχώριση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στην Καλιφόρνια.