Πρίγκιπες William και Harry: Το Παλάτι επιβεβαίωσε το χάσμα ανάμεσά τους (photos)

Πρίγκιπες William και Harry: Το Παλάτι επιβεβαίωσε το χάσμα ανάμεσά τους (photos)

Η κηδεία του Φίλιππου θα φανερώσει το μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους πρίγκιπες Harry και William.

Πλησιάζει η στιγμή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή δύο μήνες πριν συμπληρώσει εκατό χρόνια ζωής.

Εν μέσω πανδημίας, η βασίλισσα έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για τον κλειστό κύκλο 30 προσκεκλημένων που θα δώσουν το παρόν στην κηδεία του Φίλιππου.

Το Παλάτι εξήγησε πάντως, πως παρά την ειρωνεία του κορονοϊού και της πανδημίας, ο Φίλιππος μια τέτοια κηδεία ονειρευόταν πάντα, χωρίς πολύ κόσμο, με την οικογένειά του και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

«Απλά βάλτε με στο πίσω μέρος ενός Land Rover και κηδέψτε με στο Windsor», φέρεται να είχε πει ο Φίλιππος.



Από την άλλη, η πενθούσα βασίλισσα έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις, τόσο για τους ανθρώπους που τελικά θα δώσουν το παρόν στην κηδεία, όσο και για το υπόλοιπο δράμα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της, που τον τελευταίο χρόνο δοκιμάζεται.

Πρώτο και καλύτερο το δράμα με τον γιο της πρίγκιπα Αντρέα. Ο Andrew είχε καθαιρεθεί από τα καθήκοντά του μετά το σκάνδαλο με Τζέφρι Επστάιν και δεν τον είχαμε δει πουθενά κοντά στη βασίλισσα και τον Φίλιππο μετά τα όσα είχαν γραφτεί εναντίον του. Ο Andrew θα δώσει το παρόν στην κηδεία αλλά χωρίς την πρώην σύζυγό του Sarah Ferguson η οποία είχε μια δύσκολη σχέση με τον Φίλιππο από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Andrew.

Η Sarah δεν είχε λάβει πρόσκληση για τον γάμο του William με την Kate το 2011 αλλά ήταν καλεσμένη στον γάμο του Harry με τη Meghan Markle το 2018.
Κι έπειτα, είχαμε την κρίση για το ποιος θα φορέσει στρατιωτική στολή στην κηδεία με τη βασίλισσα να απαγορεύει τη στολή σε όλους, με σκοπό το ενδιαφέρον να είναι στο πένθος για τον Φίλιππο και στο τελευταίο αντίο.

Τέλος, έχουμε το δράμα ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Κι αν περιμένεις να δεις τα δύο αδέρφια μαζί, το Παλάτι επιβεβαίωσε την κρίση ανάμεσά τους.