Το κρυφό μήνυμα πίσω από το στεφάνι της Meghan Markle, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Το κρυφό μήνυμα πίσω από το στεφάνι της Meghan Markle, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Το χειρόγραφο σημείωμα της Meghan Markle και οι συμβολισμοί πίσω από το στεφάνι που έστειλε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

 

Μπορεί η Meghan Markle να έλαμψε δια της απουσίας της από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου,παρόλ' αυτά έκανε αισθητή την παρουσία της με κάτι που πολλοί είδαν και άλλοι τόσοι σχολίασαν.

Ένα χειρόγραφο σημείωμα από την Meghan Markle τοποθετήθηκε επάνω στο στεφάνι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα επάνω του. Η Δούκισσα του Sussex όπως έγινε γνωστό, δεν μπορούσε να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία για να παραβρεθεί στην τελετή καθώς είναι έγκυος και οι γιατροί τής έχουν συστήσει ξεκούραση και καθόλου ταξίδια.

Έτσι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry είδε την νεκρώσιμη ακολουθία σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, ούσα στο σπίτι της στο L.A μαζί με τον μικρό Archie.

Η Meghan και ο Harry προσωπικά, επέλεξαν τα λουλούδια που στόλιζαν το στεφάνι και κάθε ένα από αυτά έκρυβε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Ποιο ήταν αυτό το μήνυμα και ποια η σημασία του;

Τα λουλούδια αυτά συμβόλιζαν δύο μεγάλες αγάπες του πρίγκιπα Φίλιππου: το ένα, ο Άκανθος, αποτελεί το Εθνικό λουλούδι της Ελλάδας, την οποία ο Φίλιππος ένιωθε πατρίδα του όλα αυτά τα χρόνια, και ο Έρυνγος, που είναι ένα φυτό συνδεδεμένο με τη θάλασσα και το Ναυτικό, μια μεγάλη αγάπη του Δούκα.

Το στεφάνι διέθετε επίσης άνθη από το φυτό Campanula, που συμβολίζει την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, Rosemary που συμβολίζει τις αναμνήσεις, λεβάντα για αφοσίωση, και τριαντάφυλλα προς τιμήν του Ιουνίου, ως μήνα γέννησης του Φίλιππου.

Ο Harry βρέθηκε μόνος χθες στο Κάστρο του Windsor και όλη η στάση του έδειχνε τη λύπη και την συγκίνησή του για τον χαμό του πολυαγαπημένου του παππού. Μαζί με τον αδελφό του Πρίγκιπα William και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, περπάτησαν πίσω από το φέρετρο του Δούκα.

Χθες ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Δούκα του Sussex να επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο, από τότε που εγκατέλειψε επίσημα τη βασιλική οικογένεια, και λίγες μόλις εβδομάδες αφότου έκανε μια σειρά από συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους συγγενείς του στη συνέντευξή που έδωσε μαζί με την Meghan, στην Oprah Winfrey.