Πότε θα επιστρέψει στην Καλιφόρνια ο πρίγκιπας Harry;

Πότε θα επιστρέψει στην Καλιφόρνια ο πρίγκιπας Harry;

Η κηδεία έγινε και η επιστροφή του Harry κοντοζυγώνει.

Το Σαββατοκύριακο ήταν κάπως δύσκολο για τη βασιλική οικογένεια, η οποία έπρεπε να αποχαιρετίσει τον πρίγκιπα Φίλιππο. Τον σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο που όλοι αγάπησαν για τους δικούς τους λόγους. Είδαμε πολύ ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές στην κηδεία του, με την κίνηση της Ελισάβετ και του χειρόγραφου σημειώματος, να είναι αυτή που μας έκανε να δακρύσουμε πιο πολύ από όλες.

Ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη μας προκάλεσε και η σκηνή των δύο αδερφών, Harry και William οι οποίοι περπατούσαν πίσω από το φέρετρο με τον ξάδερφό τους Peter Phillips να βρίσκεται ανάμεσά τους. Βέβαια στη συνέχεια τους είδαμε να φεύγουν μαζί και αυτό κάπως μας έφτιαξε τη διάθεση.

Ωστόσο ο πρίγκιπας Harry πρέπει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Καλιφόρνια στην έγκυος σύζυγό του και τον γιος τους, και όλοι αναρωτιούνται πότε θα γίνει αυτό.

Ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να επιστρέψει στην έγκυο σύζυγο του Meghan σήμερα, μετά το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του παππού του, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Harry πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης του επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Megxit σε υποχρεωτική καραντίνα στο Frogmore Cottage, το σπίτι του στο Windsor που είχε μια ανακαίνιση που κόστισε στους φορολογούμενους 3 εκατομμύρια δολάρια λίγο πριν ανακοινώσει το Megxit.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπισε «μεγάλη ψυχρότητα» από την οικογένειά του στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο, με κάποιους ανώτερους βασιλείς να μην αναγνωρίζουν καν την παρουσία του.

Ο Harry, ωστόσο, παρατηρήθηκε σύντομα να συνομιλεί με τον William - παρόλο που ο αδερφός του φέρεται να έκανε το αίτημα να χωριστούν ενώ ακολουθούσαν το φέρετρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ωστόσο, ο Harry δεν σχεδιάζει να παραμείνει - και θα πετάξει σπίτι στην Καλιφόρνια σήμερα, ανέφεραν πηγές στη MailOnLine. Το Page Six ανέφερε πρώτο πώς ο δούκας του Sussex σχεδίαζε μια γρήγορη επιστροφή στο αρχοντικό του στο Montecito για να μην αφήσει την έγκυο σύζυγό του και τον γιο τους, τον Archie, μόνους, για πολύ καιρό.