Φίλιππος- Ελισάβετ: Το viral video που θα σε κάνει να δακρύσεις

Φίλιππος- Ελισάβετ: Το viral video που θα σε κάνει να δακρύσεις

Μα αλήθεια, έχεις δει κάτι πιο τρυφερό από αυτό;

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για το Ηνωμένο Βασίλειο, και τη βασιλική οικογένεια γενικότερα, αφού έπρεπε να αποχαιρετίσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου στα 99 του χρόνια. Σίγουρα ήταν δύσκολο για όλους, όμως για τη βασίλισσα είχε έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς ήταν παντρεμένοι για πάνω από 70 χρόνια.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου παρουσία 30 μόνο ατόμων στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor όπου και έμενε τους τελευταίους μήνες με την αγαπημένη του Ελισάβετ. Η σωρός του Φίλιππου θα παραμείνει σε μία ειδική κρύπτη στο παρεκκλήσι του Windsor και θα μεταφερθεί στο τελικό σημείο μετά τον θάνατο της βασίλισσας, όταν και θα ταφεί στη τελευταία του κατοικία δίπλα στην αγαπημένη του.

Την εβδομάδα αυτή που πέρασε είδαμε πολλά post στα social media που αντικατόπτριζαν τον έρωτα του Φίλιππου με την Ελισάβετ, όμως αυτό το βιντεάκι που είδαμε πραγματικά μας έκανε να συγκινηθούμε.

Φτιαγμένο σε μορφή κόμικ βλέπουμε τον Φίλιππο να μπαίνει στο γραφείο της Ελισάβετ προκειμένου να της δώσει ένα δώρο που πήρε για εκείνη. Ο δούκας της αφήνει το κουτί πάνω στο γραφείο και περιμένει να της δώσει ένα φιλί. Εκείνη σηκώνεται και τη στιγμή που πάει να τον φιλήσει, πετάγεται μέσα από το κουτί ένα μικρό corgi, το αγαπημένο σκυλάκι της βασίλισσας.

Και είναι πραγματικά τόσο τρυφερό αυτό το βίντεο. Δες το παρακάτω και είμαστε σίγουρες πως θα συγκινηθείς κι εσύ.


https://www.instagram.com/p/CNpCTKtHbXV