«Δεν θα μείνουν για πολύ καιρό μαζί»: Η πρόβλεψη για τον γάμο του Harry με τη Meghan

«Δεν θα μείνουν για πολύ καιρό μαζί»: Η πρόβλεψη για τον γάμο του Harry με τη Meghan

Τι δείχνει η στάση του πρίγκιπα Harry στην κηδεία του παππού του.

Μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και τα πλάνα απομόνωσης του πρίγκιπα Harry, ένα άτομο που ξέρει τους royals απέξω και ανακατωτά έκανε μια δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον του γάμου του 36χρονου με τη Meghan Markle.

H Lady Colin Campbell μίλησε στην εφημερίδα Page Six, πετσόκοψε και πέρσι τη Meghan Markle μετά το Megxit και φέτος επανήλθε με ένα καυστικό σχόλιο από το Λονδίνο όπου κατοικεί.

«Εκείνη και ο Harry δεν θα αντέξουν. Από τη μέρα που έγινε η βασιλική δούκισσα του Sussex, ξεπέρασε τη σκέψη όλων. Αποσυνδέθηκε από την πραγματικότητα και το έχασε. Μουτρώνει όποτε ακούσει το όνομά μου, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί νομικά δεν κάνω λάθη.
Τίποτα από ότι έχω αναφέρει για την οικογένειά της, για το πώς τον γνώρισε δεν ήταν λάθος, είμαι καλυμμένη νομικά. Μετά τη συνέντευξη με την Oprah το όνομα της Meghan έφτασε σε όλη την Κοινοπολιτεία, ακόμα και στα νησιά.



Αυτή η γυναίκα είπε πολλά ψέματα, δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ήξερε πως έκανε δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Κι ο Harry την ακολούθησε, δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί ήξερε πως λέει ψέματα. Ακόμα και το ότι είπαν πως παντρεύτηκαν τρεις μέρες πριν τον γάμο.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σενάριο και στην αλήθεια, εκείνος ήξερε τη διαφορά μιας αληθινής τελετής και ο αρχιεπίσκοπος το Canterbury».

Η royal σχολιάστρια δεν σταματάει εκεί και δίνει μια μαύρη προοπτική στην περίπτωση που ο Harry όντως αφήσει την Markle και αποφασίσει να επιστρέψει στο Παλάτι:

Δες τι προβλέπει η Colin.