Πρίγκιπας Harry: Προτίμησε να επιστρέψει σπίτι του λίγο πριν τα γενέθλια της γιαγιάς του (photos)

Πρίγκιπας Harry: Προτίμησε να επιστρέψει σπίτι του λίγο πριν τα γενέθλια της γιαγιάς του (photos)

Πότε έφυγε χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι!

Μετά από το ταξίδι του στη Μ.Βρετανία για την κηδεία του παππού του, ο πρίγκιπας Harry όπως όλα δείχνουν επέστρεψε στο Λος Άντζελες με πτήση της American Airlines, και δεν παρέμεινε να βρεθεί κοντά στη Βασίλισσα Ελισάβετ ,σήμερα που έχει τα γενέθλιά της.

Ο πρίγκιπας όπως επισημαίνει ο αμερικανικός Τύπος, εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες να επιστρέφει στις ΗΠΑ, καθώς η σύζυγος του Μέγκαν Μάρκλ, είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δε θέλει ούτε στιγμή να την αφήνει μόνη της με τον μικρό Archie.

Ο 36χρονος πρίγκιπας, λέγεται ότι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με 11ωρη πτήση της American Airlines που απογειώθηκε από το Χίθροου του Λονδίνου την Τρίτη, μια ημέρα πριν από τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας. Ένα πολυτελές SUV με ημιφιμέ τζάμια που οδηγούσε ένας άλλος άντρας (και όχι ο ίδιος ο Harry) φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε η Mirror, να μεταφέρει τον πρίγκιπα από το αεροδρόμιο προς το σπίτι του. Σύμφωνα με την MailOnline, οι φωτογραφικές κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο ν' αποχωρεί από το ιδιωτικό πάρκινγκ του αεροδρομίου που προορίζεται μόνο για τους VIP's, το οποίο εντοπίστηκε να φτάνει στο αρχοντικό των Sussexes στο Montecito περίπου δύο ώρες αργότερα.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός της μαύρης Cadillac Escalade, η οποία κοστίζει 65.000€, φορούσαν μάσκες προστασίας από τη στιγμή που το όχημα έφυγε από το διεθνές αεροδρόμιο του Los Angeles.

Η πτήση AA137, αναχώρισε από το Heathrow λίγο πριν από τις 11 π.μ. ώρα Αγγλίας την Τρίτη και προσγειώθηκε στο LAX 11 ώρες αργότερα, στις 1.43 μ.μ. τοπική ώρα L.A, σύμφωνα με την MailOnline.

Να θυμίσουμε πως ήταν η πρώτη επίσκεψη του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που ο ίδιος και η Meghan παραιτήθηκαν από τα ανώτατα βασιλικά τους καθήκοντα, πριν από περίπου έναν χρόνο. Τα όσα δήλωσε το ζευγάρι στην συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey διεύρυνε τη διαμάχη με τον πρίγκιπα William και αύξησε τις εντάσεις με την βασιλική οικογένεια. Η επίσκεψή του αναμενόταν να είναι σύντομη και υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα παρέμενε στα γενέθλια της γιαγιάς του ή όχι.

Δες τις φωτογραφίες με τον Harry να επιστρέφει στο σπίτι του...