Το σκίτσο του Φίλιππου με την Ελισάβετ έκανε το Twitter να δακρύσει

Το σκίτσο του Φίλιππου με την Ελισάβετ έκανε το Twitter να δακρύσει

Ίσως ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε από την ημέρα που πέθανε ο δούκας του Εδιμβούργου.

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή. Το βράδυ της 8ης Απριλίου ήταν το τελευταίο που η Ελισάβετ συνομίλησε και είδε τον αγαπημένο της σύζυγο, αφού ο δούκας τους Εδιμβούργου πέθανε στον ύπνο του.

Το Σάββατο στις 17 Απριλίου η Ελισάβετ, τα τέσσερα παιδιά του, τα εγγόνια του και μερικοί ακόμη συγγενείς αποχαιρέτισαν για πάντα τον πρίγκιπα Φίλιππο, λέγοντάς του το τελευταίο «αντίο» στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου κι έμενε τους τελευταίους μήνες, και αφού βγήκε από το νοσοκομείο.

Η Ελισάβετ τον αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο, και σήμερα τέσσερις ημέρες μετά γιορτάζει τα 95α γενέθλιά της χωρίς εκείνον, τον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής της. Τις ημέρες που προηγήθηκαν είδαμε πολλές φωτογραφίες και αφιερώματα στη μνήμη του Φίλιππου, ένα όμως σκίτσο ήταν αυτό που μας έκανε να συγκινηθούμε πιο πολύ απ’ όλα.

Το σκίτσο αυτό έφτιαξε χρήστης του Twitter, ο οποίος πραγματικά έκανε απίστευτη δουλειά. Μπροστά προχωρά η Ελισάβετ και πίσω της μια σκιά την ακολουθεί. Ο Φίλιππος στέκεται πίσω της και το caption που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει: «Don't worry Lilibet, I'll always be next to you, three steps behind», «Μη στεναχωριέσαι Λίλιμπετ, θα είμαι πάντα δίπλα σου, τρία βήματα πίσω σου».

Το σκίτσο αυτό συγκέντρωσε πάνω από δύο χιλιάδες like, είχε 61 σχόλια και 362 retweets. Δες το στη gallery παρακάτω.