Η Βασίλισσα δεν είναι εντελώς μόνη

Κατερίνα Ιωακείμ
Η Βασίλισσα δεν είναι εντελώς μόνη

Το μήνυμα της Ελισάβετ θα συγκινήσει κι εσένα - Plus: Τι έγινε με τον Harry.

Για πρώτη φορά σε επτά δεκαετίες η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλιά της χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο, χωρίς κόσμο στα ανάκτορα και δίχως τυμπανοκρουσίες.

Το βαρύ πένθος το αντιμετωπίζει με δάκρυα αλλά και αξιοπρέπεια, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία βασίλισσα.

Για να κρατήσει το ηθικό των Βρετανών υψηλό σε αυτές τις περίεργες μέρες, πόσταρε στα social media ένα από τα πιο τρυφερά μηνύματα που μας έχουν ποτέ στείλει τα ανάκτορα.


https://www.instagram.com/p/CN7PI0enz8P

Το μήνυμα της Βασίλισσας

«Με την ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα έχω δεχτεί πολλά μηνύματα με ωραίες ευχές, τις οποίες εκτιμώ βαθύτατα. Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν μια παρηγοριά για όλους μας να δούμε και να ακούσουμε τα μηνύματα απόδοσης τιμής προς τον σύζυγό μου, από ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και ολόκληρο τον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Μας έχετε αγγίξει βαθιά και συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε ότι ο Φίλιππος είχε τόσο εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του τη ζωή», γράφει το post των ανακτόρων ενώ η 95χρονη βασίλισσα πέρασε την ημέρα της με μια μεγάλη βόλτα στην εξοχή μαζί με τα αγαπημένα της σκυλάκια...



Ο πρίγκιπας Harry της είπε χρόνια πολλά!

Μεγάλος ντόρος έγινε με την απόφαση του πρίγκιπα Harry να απογειωθεί για Καλιφόρνια προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην εγκυμονούσα σύζυγό του, Meghan Markle, μία μέρα πριν τα γενέθλια της γιαγιάς του.

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα διευκρινίζει ότι ο Harry μετά την κηδεία του παππού του συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την βασίλισσα, όπως επίσης κατ' ιδίαν συναντήσεις είχε τόσο με τον μπαμπά του, Κάρολο, όσο και με τον αδερφό του William.



Θέλεις να μάθεις τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά της βασίλισσας Ελισάβετ; Πάτησε αυτό το link!