Επιτέλους! Επικοινώνησε η Meghan Markle με την Kate Middleton (photos)

Επιτέλους! Επικοινώνησε η Meghan Markle με την Kate Middleton (photos)

Οι ευχές για την επέτειο έφεραν κοντά τα δύο ζευγάρια.

Μόλις χθες (29/4/2021) ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συμπλήρωσαν δέκα χρόνια γάμου.

Ο μελλοντικός βασιλιάς και η αγαπημένη του Kate δημοσίευσαν αργά το βράδυ ένα βίντεο με την οικογένειά τους σε τρυφερές στιγμές και ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο που έσπευσε να τους ευχηθεί για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μίλησαν για να ευχηθούν και αυτοί με τη σειρά τους στα αδέρφια τους.

Όσο ήταν ανοιχτό το Sussex Royal στο Instagram, ο Harry και η Meghan φρόντιζαν να αφήνουν σχόλια ευχών με emoji στις γιορτές, γενέθλια και επετείους.


https://www.instagram.com/p/COQNwtPlLvH

Τώρα, μαθαίνουμε από διαρροές της Page Six πως ο δούκας και η δούκισσα του Cabridge δέχτηκαν ιδιωτικά τις ευχές του ζευγαριού που περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Ο Harry και η Meghan μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ φροντίζουν να κάνουν δημόσιες δηλώσεις σε τέτοιες περιστάσεις αλλά αυτή τη στιγμή κυριαρχεί το πένθος για τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Meghan φέρεται να μίλησε με την Kate και να την ευχήθηκε ενώ η Middleton ήταν αυτή που πήρε τον τίτλο του ειρηνοποιού στη διάρκεια της κηδείας του Φίλιππου ανάμεσα στον William και τον Harry.

Και μπορεί ο Harry να επέστρεψε στην Καλιφόρνια άρον άρον μετά την κηδεία, το περιοδικό Closer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την ψυχολογία του πρίγκιπα αυτή τη στιγμή.

Διαβασε τη συνέχεια στη gallery