Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 6 ετών και στη νέα της photo είναι ίδια η Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 6 ετών και στη νέα της photo είναι ίδια η Ελισάβετ

Η ομοιότητα με την προγιαγιά της είναι τρομερή.

Μπορεί το παλάτι πριν από μερικές εβδομάδες να πενθούσε τον χαμό του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, είχε όμως τρεις πολύ σημαντικές στιγμές να γιορτάσει. Τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis 23 Απριλίου, την δεκαετή επέτειο γάμου του πρίγκιπα William με την Kate Middleton στις 29 Απριλίου και σήμερα τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte.

Η μονάκριβη κόρη του William και της Kate Middleton, γίνεται σήμερα έξι ετών (απίστευτο μας φαίνεται) και το παλάτι του Kensington δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της για να ευχηθεί στη νεαρή πριγκίπισσα.

Η δούκισσα του Cambridge τράβηξε τη φωτογραφία αυτό το Σαββατοκύριακο, στο σπίτι της οικογένειας στο Norfolk. Η μικρή πριγκίπισσα μοιάζει με τη μαμά και τον μπαμπά της, και δίνει ένα τεράστιο χαμόγελο στην κάμερα. Η 6χρονη φορά ένα αθλητικό φόρεμα με φλοράλ τύπωμα με κουμπιά και κολάρο σε στυλ Peter Pan. Η Kate βγάζει συχνά τις φωτογραφίες των παιδιών της που μοιράζονται στα social για ορόσημα όπως τα γενέθλια και έχει γίνει κάτι σαν φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας με τα χρόνια.

Αυτή η φωτογραφία έρχεται λίγες ημέρες αργότερα μετά την κυκλοφορία του σπάνιου βίντεο της οικογένειας. Στο βίντεο εκείνο, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, έπαιζαν στο σπίτι τους, το Anmer Hall. Τους βλέπουμε να τρέχουν σε όλη την ιδιοκτησία, να παίζουν στην παραλία και να ψήνουν marshmallows, φορώντας φθινοπωρινά ρούχα.


https://www.instagram.com/p/COQNwtPlLvH

Κι ενώ το βίντεο ήταν πραγματικά κάτι που μας ενθουσίασε και δεν είχαμε ξαναδεί από τους Cambridges, αυτό που μας στιγμάτισε, αν θες να το θέσουμε έτσι, ήταν η σημερινή φωτογραφία της πριγκίπισσας. Ναι, μοιάζει αρκετά με τους γονείς της, όμως αν την παρατηρήσεις καλά, θα δεις πως η ομοιότητά της με την βασίλισσα Ελισάβετ είναι πραγματικά τρομερή.

Η Charlotte μοιάζει τρομερά με τη Lilibet σε αυτή την ηλικία και δεν ξέρουμε πώς να το διαχιεριστούμε. Είναι πάντως πανέμορφη όσο μεγαλώνει.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω. Χρόνια πολλά Charlotte.